Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: “Κόψιμο” – μήνυμα από Δώνη! Στην αποστολή ο Μακέντα

Παναθηναϊκός: “Κόψιμο” – μήνυμα από Δώνη! Στην αποστολή ο Μακέντα
Intime

Ο Γιώργος Δώνης τόνισε σε πρόσφατες δηλώσεις του ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα πρέπει να παλεύουν ακόμα και για την είσοδο τους στην αποστολή των “πρασίνων”. Ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε τους παίκτες που θα πάρει μαζί του στην αναμέτρηση με τη Ξάνθη, εκεί όπου απουσιάζει το όνομα του Γιοάν Μολό.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα με τη Ξάνθη στην Ριζούπολη, με τον Γιώργο Δώνη να ανακοινώνει αποστολή χωρίς τον Γιοάν Μολό.

Ο Γάλλος διαμόρφωσε με πέναλτι το τελικό 1-1 στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ήταν βασικός στο ματς με τον Πανιώνιο, αλλά απ’ ότι φαίνεται δεν ικανοποίησε τον Έλληνα τεχνικόμε την εικόνα που είχε στις προπονήσεις.

Ο Δώνης “έκοψε” έτσι τον Μολό από την “πράσινη” αποστολή για τον αγώνα με τη Ξάνθη, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στους παίκτες του “τριφυλλιού”. Εκτός αποστολής έμεινε και ο Χατζηγιοβάνης!

Αντιθέτως, στην 18μελή αποστολή βρίσκεται ο Φεντερίκο Μακέντα. Ο Ιταλός επιθετικός έχει ξεπεράσει πλήρως της θλάση που απέκτησε την επομένη του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού

https://twitter.com/paofc_/status/1180163063405776897

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις