Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ξεκινά συζητήσεις με Κουρμπέλη και άλλους πέντε παίκτες

Παναθηναϊκός: Ξεκινά συζητήσεις με Κουρμπέλη και άλλους πέντε παίκτες
Intime

Ο Παναθηναϊκός καλείται να κλείσει τα… ανοικτά μέτωπα που έχει με 6 παίκτες, για την ανανέωση των συμβολαίων τους. Σημαντικότερη περίπτωση, αυτή του Κουρμπέλη.

Στο.. τραπέζι των διαπραγματεύσεων με έξι παίκτες αναμένεται να καθίσει ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιο τους. Πιο συγκεκριμένα, τα συμβόλαια των Διούδη, Δώνη, Ινσούα, Γιόχανσον και Αποστολάκη ολοκληρώνονται το καλοκαίρι του 2020, ενώ έως τον Δεκέμβριο του 2020 έχει διάρκεια αυτό του Κουρμπέλης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Πράσινη”, στον Παναθηναϊκό επικρατεί αισιοδοξία για επίτευξη deal με τους Διούδη, Δώνη και Αποστολάκη, ενώ πιο δύσκολη αναμένεται να είναι η διαπραγμάτευση με τον Κουρμπέλη, ο οποίος, όμως, δεν φαίνεται διατεθειμένος να αποχωρήσει για άλλη ελληνική ομάδα.

Με τον Ινσούα έχει γίνει ήδη η πρώτη επαφή και θα ακολουθήσει η πρόταση, ενώ με τον Γιόχανσον θα αρχίσουν οι συζητήσεις μέσα στο μήνα. Σε περίπτωση που υπάρξει “ναυάγιο” με κάποια από αυτές τις υποθέσεις, τότε ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για σχετική μετεγγραφική ενίσχυση τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Να αναφέρουμε ότι -σύμφωνα με τη “Sportime”, στον Παναθηναϊκό δεν αποκλείεται να κάνουν μια οικονομική υπέρβαση, προκειμένου να κρατήσουν τον Κουρμπέλη στην ομάδα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις