Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ξεκίνημα με ήττα! Δεν μπόρεσε το “τριφύλλι” κόντρα στην Άλκμααρ

Παναθηναϊκός: Ξεκίνημα με ήττα! Δεν μπόρεσε το “τριφύλλι” κόντρα στην Άλκμααρ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την Άλκμααρ με 2-0 στο πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας του ενόψει της νέας σεζόν. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη πάλεψε, αλλά υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της ολλανδικής ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην Άλκμααρ. Οι “πράσινοι” ηττήθηκαν με 2-0 από τους Ολλανδούς, στο πρώτο τους φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Γιώργος Δώνης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει όλους τους ποδοσφαιριστές του, τεστάροντας τους νεαρούς παίκτες.

Η Άλκμααρ είχε τον έλεγχο του αγώνα από τα πρώτα λεπτά και στο 17′ προηγήθηκε με τον Μποαντού. Οι Ολλανδοί συνέχισαν να πιέζουν και στο 44′ διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Φραϊντέι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να αντιδράσει και δημιούργησε κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις στην περιοχή της Άλκμααρ, δίχως όμως να καταφέρει να πετύχει κάποιο γκολ. Από την πλευρά της, η Άλκμααρ δεν πέτυχε άλλο τέρμα, με το 2-0 να “σφραγίζει” τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Άλκμααρ (4-3-3): Μπιζότ, Σβένσον, Φλάαρ, Χατζηδιάκος, Ούβεγιαν, Μίντσιο, Σέουντγιενς, Τιλ, Ιντρίσι, Μποαντού, Φραϊντέι .

Παναθηναϊκός (3-4-3)
: Διούδης (46’ Κότσαρης), Γιόχανσον (63’ Θεοχάρης), Κολοβέτσιος (80’ Κουντουριώτης), Οικονόμου (71’ Οικονομόπουλος), Κουλιμπαλί (70’ Αποστολάκης), Κάτσε (46’ Στάικος), Δώνης (46’ Τζανδάρης), Ινσούα (46’ Μαυρομάτης), Χατζηγιοβάνης (57’ Μπουζούκης), Μουνιέ (57’ Χατζάρας), Ρεγκάκος (63’ Πίσπας).

Να σημειωθεί ότι ο Πιτ Πιεμπονγκσάντ παρακολούθησε μαζί με τους Νίκο Νταμπίζα και Δημήτρη Σαραβάκο το φιλικό του Παναθηναϊκού με την Άλκμααρ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις