Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Με 20.000 οπαδούς στο ΟΑΚΑ για το απόλυτο!

Παναθηναϊκός: Με 20.000 οπαδούς στο ΟΑΚΑ για το απόλυτο!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Λεβαδειακό για την 4η αγωνιστική της Superleague και έχοντας “ζεστάνει” πλέον τους οπαδούς του, περιμένει πάνω από 20.000 κόσμο στο ΟΑΚΑ, για να συνεχίσει το απίθανο σερί του στο φετινό πρωτάθλημα.

Στην πιο δύσκολη χρονιά της ιστορίας του, που ξεκίνησε με -6 βαθμούς και απαγόρευση μετεγγραφών, ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει να κάνει εντυπωσιακή εκκίνηση στο πρωτάθλημα, έχοντας τρεις νίκες στα τρία πρώτα παιχνίδια της Superleague.

Επιστρέφοντας μάλιστα στο ΟΑΚΑ και με 20.000 οπαδούς στο πλευρό του, έχει “χρυσή” ευκαιρία να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο το σερί του, διατηρώντας το απόλυτο και στην 4η αγωνιστική.

Ντεμπούτο για Μακέντα

Ο Γιώργος Δώνης έχει “τρελάνει” τον κόσμο με την ομάδα των πιτσιρικάδων που έχει δημιουργήσει και πλέον δεν θεωρείται καν μεγάλη απώλεια, ο Αντονί Μουνιέ, που για ένα ακόμη παιχνίδι έμεινε εκτός 18άδας, έχοντας μόλις επανέλθει από τραυματισμό. Εκτός παραμένει και ο Τζανδάρης για τους “πράσινους”, οι οποίοι όμως θα έχουν για πρώτη φορά στη διάθεσή τους, τον Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος είναι πιθανό να κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα του Τριφυλλιού, έστω και ως αλλαγή.

Όσον αφορά την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές. Ο Διούδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια και ο Κολοβέτσιος στο κέντρο της άμυνας, με παρτενέρ του έναν εκ των Μαυρομάτη ή Οικονόμου. Στα άκρα σίγουροι θεωρούνται οι Ινσούα και Γιόχανσον, ενώ στο κέντρο, δίπλα στους Κάτσε και Κουρμπέλη θα βρεθεί λογικά ο Δώνης, μετά τον τραυματισμό του Τζανδάρη. Με ελεύθερους ρόλους μπροστά τους, θα είναι οι Μπουζούκης και Χατζηγιοβάννης, με τον Καμπετσή επικρατέστερο για την κορυφή της επίθεσης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις