Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Με Μουνιέ στη Λαμία! Απευθείας από το νοσοκομείο ο Δώνης

Παναθηναϊκός: Με Μουνιέ στη Λαμία! Απευθείας από το νοσοκομείο ο Δώνης
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Αντονί Μουνιέ έχει επιστρέψει πλήρως στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού και βρίσκεται κανονικά και στην αποστολή για το παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στη Λαμία. Από το νοσοκομείο θα μεταβεί στο γήπεδο ο Δώνης.

Ο Παναθηναϊκός κάνει… ποδαρικό στο 2019 με το παιχνίδι για τους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας στη Λαμία και μαζί του θα έχει και τον Αντονί Μουνιέ, ο οποίος έχει ξεπεράσει πια πλήρως τον τραυματισμό του.

Οι “πράσινοι” θα έχουν πάντως πολλές απουσίες στο συγκεκριμένο ματς, αφού 5 παίκτες τους δεν έχουν συνέλθει ακόμη από την ίωση, η οποία κρατά στο νοσοκομείο και τον Γιώργο Δώνη. Ο προπονητής του Τριφυλλιού αναμένεται να λάβει αύριο Πέμπτη εξιτήριο και θα μεταβεί κατευθείαν στο γήπεδο για να κοουτσάρει την ομάδα του.

Η ενημέρωση από τον Παναθηναϊκό

“Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία γαι τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα κυπέλλου με τη Λαμία. Η τελευταία προπόνηση περιελάμβανε προθέρμανση και οικογενεικό δίτερμα, ενώ απουσίασαν οι Οικονόμου, Μπουζούκης, Καμπετσής, Θεοχάρης, Σέχου, που ταλαιπωρήθηκαν από ίωση και αναμένεται την Παρασκευή να επιστρέψουν στις προπονήσεις, όπως και ο προπονητής Γιώργος Δώνης, που θα πάρει αύριο εξιτήριο και θα μεταβεί στη Λαμία.

Κανονικά το πρόγραμμα ακολούθησε σήμερα ο Άλτμαν, ενώ ατομικό πρόγραμμα συνέχισε ο Μακέντα και θεραπεία οι Κότσαρης, Αποστολάκης. Την αποστολή απαρτίζουν 19 ποδοσφαιριστές”.

Η αποστολή για τη Λαμία

Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Παντελάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Στάικος, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Βέργος, Σερπέζης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις