Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Η… Μεγάλη Εβδομάδα της αδειοδότησης

Παναθηναϊκός: Η… Μεγάλη Εβδομάδα της αδειοδότησης
Eurokinissi

Πολύ σημαντικό είναι το προσεχές Δ.Σ. της Superleague για το μέλλον του Παναθηναϊκού. Τελειώνει και η περίοδος χάριτος της UEFA.

Σε μια πολύ κρίσιμη εβδομάδα έχει μπει ο Παναθηναϊκός, με το ενδιαφέρον των ανθρώπων της ομάδας να επικεντρώνεται στο Δ.Σ. της Superleague, που θα γίνει την προσεχή Τετάρτη (11/04).

Το… θέμα που καίει τους «πράσινους» είναι αυτό της κατάργησης της ποινής υποβιβασμού για τις ΠΑΕ που δεν θα αδειοδοτηθούν και μετατροπής της σε άλλη τιμωρία. Η αλλαγή αυτή χρειάζεται τα 2/3 των ομάδων που θα είναι παρούσες στη διαδικασία και από το «τριφύλλι» εκφράζεται η αισιοδοξία πως αυτή τη φορά θα ψηφιστεί.

Πέρα από αυτό, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σ τη δεύτερη εβδομάδα της παράτασης που ενέκρινε η UEFA, ώστε οι ομάδες που δεν θα πάρουν αδειοδότηση για συμμετοχή στις διοργανώσεις της, να μπορέσουν να ρυθμίσουν τις οφειλές που είχαν μέχρι το τέλος του 2017.

Ο φάκελος που θα καταθέσει ο Παναθηναϊκός αναμένεται να έχει.. ατέλειες κι έτσι όλα δείχνουν πως θα επιβληθούν ποινές στην ομάδα, πιθανότατα με περιορισμό μετεγγραφών, ακόμα και αφαίρεσης βαθμών από το νέο πρωτάθλημα.

Ακόμα, μένει να φανεί αν απομακρύνθηκε εντελώς η σκέψη των παικτών για αποχή από τις προπονήσεις της ομάδας, μετά τις πληρωμές που έγιναν στα τέλη της Μεγάλης Εβδομάδας.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις