Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Μένει στην ομάδα ο Κουλιμπαλί! Υπολογίζεται κανονικά από τον Δώνη

Παναθηναϊκός: Μένει στην ομάδα ο Κουλιμπαλί! Υπολογίζεται κανονικά από τον Δώνη
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί θεωρείτο “ξένο σώμα” από τον Παναθηναϊκό στις αρχές του καλοκαιριού, όμως πείσθηκε τελικά να παραμείνει στην ομάδα, γεγονός που επιβεβαίωσε και ο ίδιος κατά την αναχώρηση του Τριφυλλιού για την Ολλανδία.

Ο Παναθηναϊκός δεν θα χάσει έναν ακόμη βασικό του ποδοσφαιριστή ενόψει της νέας χρονιάς, αφού ο Ουσμάν Κουλιμπαλί φαίνεται ότι έχει αποφασίσει την παραμονή του στην ομάδα, ενόψει και της επόμενης σεζόν.

Ο διεθνής με το Μάλι ποδοσφαιριστής δεν είχε αγωνιστεί στα τελευταία παιχνίδια των “πρασίνων” την περασμένη σεζόν, ζητώντας άδεια για να “κοιτάξει” το μέλλον του στο εξωτερικό. Οι επιλογές του όμως δεν ήταν αυτές που επιθυμούσε και με δεδομένο ότι οι πληρωμές στον Παναθηναϊκό έχουν πλέον “ομαλοποιηθεί”, αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα και να συνεχίσει στην ομάδα του Τριφυλλιού.

Έτσι τέθηκε κανονικά στη διάθεση του νέου του προπονητή στον Παναθηναϊκό, Γιώργου Δώνη, ο οποίος και υπολογίζει πλέον κανονικά τον παίκτη ενόψει της νέας σεζόν, όντας έτσι “καλυμμένος” και για το δεξί άκρο της άμυνας, όπου πέραν του Κουλιμπαλί, στην ομάδα παρέμεινε και ο Ματίας Γιόχανσον.

Η επιβεβαίωση παραμονής από τον Κουλιμπαλί

“Στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις τι γίνεται. Σήμερα είσαι σε ένα μέρος και αύριο κάπου αλλού. Βλέπω ότι έχουν αλλάξει κάπως τα πράγματα, οπότε δεν έχω λόγο να φύγω”, έλεγε ο Κουλιμπαλί σύμφωνα με την «LiveSport» ενώ κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για την Ολλανδία υποστήριξε ότι “αφού είμαι εδώ σημαίνει ότι ξέρω τι θέλω. Διαφορετικά, θα ήμουν κάπου αλλού.”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις