Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: “Μηδενίζει” με Πιεμπονγκσάντ στα επίσημα!

Παναθηναϊκός: “Μηδενίζει” με Πιεμπονγκσάντ στα επίσημα!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός θα την ευκαιρία να “σβήσει” το -6 που ξεκίνησε από τη δεύτερη αγωνιστική. Οι “πράσινοι” υποδέχονται τη Λαμία, με τη νίκη να είναι μονόδρομος.

Να δώσει περισσότερη αξία στην εκτός έδρας νίκη επί της Ξάνθης στην πρεμιέρα επιθυμεί να δώσει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται (19:15, ΕΡΤ 1) τη Λαμία, για τη δεύτερη αγωνιστική της Superleague.

Οι “πράσινοι” θέλουν τη νίκη για να “σβήσουν”  το  -6 που ξεκίνησαν και να φτάσουν στο… μηδέν, φιλοδοξώντας να ανέβουν βαθμολογικά μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με δύο αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι στη Ξάνθη. Ο Στάικος θα πάρει τη θέση του Δώνη, ενώ ο Μαυρομμάτης θα αντικαταστήσει τον Οικονόμου.

Οι υπόλοιποι της ενδεκάδας θα είναι οι Διούδης, Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Κουλιμπαλί, Ινσούα, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης και Μουνιέ.

Να σημειωθεί ότι το παιχνίδι με τη Λαμία θα το παρακολουθήσει από τα επίσημα του ΟΑΚΑ ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, ο οποίος είναι έτοιμος να πάρει στα χέρια του την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις