Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Νέα αναβολή για Τελάντερ και Ταυλαρίδη! Ανέβηκαν οι… τόνοι με Κωνσταντίνου

Ταυλαρίδης

Δεν εκδικάστηκαν τελικά την Τρίτη από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ οι προσφυγές των Τελάντερ και Ταυλαρίδη κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στον Βασίλη Κωνσταντίνου και την πλευρά του Έλληνα αμυντικού. “Ο Ταυλαρίδης θέλει να ρίξει τον Παναθηναϊκό για 45 χιλιάδες”, ανέφερε.

Νέα αναβολή για τις 21 Φεβρουαρίου πήραν οι εκδικάσεις των προσφυγών του Στάθη Ταυλαρίδη και του Ράσμους Τελάντερ κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι δυο παίκτες ζητούν τα δεδουλευμένα τους ωστόσο η έδρα έδωσε νέα παράταση και παράλληλα.. ανάσα στο “τριφύλλι”.

Να αναφέρουμε πως ο Ταυλαρίδης δεν εμφανίζει διάθεση για κάποιο συμβιβασμό με τους “πράσινους” -σε αντίθεση με τον Τελάντερ- και ζητάει να πάρει όλο το ποσό (περίπου 97.000 ευρώ) που του χρωστάει το “τριφύλλι”.

Παναθηναϊκός: Αμετακίνητος ο Ταυλαρίδης! Προς… συμβιβασμό με Τελάντερ

Μάλιστα, ο δικηγόρο του Έλληνα αμυντικού ζήτησε την εξαίρεση του προέδρου της έδρας, θεωρώντας πως βάζει συστηματικά… πλάτη υπέρ του Παναθηναϊκού.

Να αναφέρουμε ακόμα πως υπήρξε ένταση ανάμεσα στον Βασίλη Κωνσταντίνου και τον δικηγόρο του Ταυλαρίδη.

Ο κ. Αλταμάζογλου ανέφερε πως “… ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην υπάρχει ως τα τέλη Μαρτίου. Έτσι όπως πάμε θα χάσουμε τα χρήματά μας. Πριν μας έλεγαν για μετεγγραφές, τώρα μιλούν για την αδειοδότηση. Δεν είμαστε εμείς συνυπεύθυνοι για τα κακά του Παναθηναϊκού”.

Απ’ την μεριά του, ο Βασίλης Κωνσταντίνου ανέφερε σχετικά πως “ο Ταυλαρίδης θέλει να ρίξει τον Παναθηναϊκό για 45 χιλιάδες”.

Να αναφέρουμε πως την Τετάρτη θα εκδικαστούν οι υποθέσεις τον Εσιέν, Λέτο και Τοτσέ. Και σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει η πιθανότητα να δοθεί νέα αναβολή.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις