Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Νέες υποσχέσεις από Κωνσταντίνου! Αισιόδοξος για την αδειοδότηση

Παναθηναϊκός
ΦΩΤΟ eurokinisi

Με τους παίκτες του Παναθηναϊκού συζήτησε στο Γ. Καλαφάτης, ο Βασίλης Κωνσταντίνου και υποσχέθηκε ομαλοποίηση των πληρωμών, αφού καταφέρει η ΠΑΕ να αδειοδοτηθεί από την ΕΠΟ. Αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρει.

Ο Παναθηναϊκός έδωσε τις προηγούμενες ημέρες, ένα μισθό και το Δώρο Πάσχα, σε όλους τους εργαζόμενους της ΠΑΕ και ο Βασίλης Κωνσταντίνου υποσχέθηκε την τήρηση και των υπολοίπων δεσμεύσεων από την πλευρά της διοίκησης.

Οι παίκτες ζήτησαν λεπτομέρειες για το πότε θα πάρουν τα οφειλόμενα των προηγούμενων μηνών και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, τους έθεσε το εξής χρονοδιάγραμμα: την επόμενη εβδομάδα οι ξένοι θα εξοφληθούν τη δόση του Οκτωβρίου, όπως οι Έλληνες, ενώ στη διάρκεια του Απριλίου θα τους καταβληθεί το 30% της δόσης του Δεκεμβρίου του 2017.

Αισιοδοξία για την αδειοδότηση

Παράλληλα, ο Κωνσταντίνου εμφανίστηκε για μία ακόμη φορά αισιόδοξος ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει την άδεια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα, ενώ τόνισε ότι κατόπιν θα ομαλοποιηθούν και οι πληρωμές στην ομάδα.

Από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές τόνισαν ότι συνεχίζουν να κάνουν υπομονή, αλλά θέλουν να τηρούνται όσα υπόσχεται η ΠΑΕ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις