Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Νέο “επεισόδιο” στην κόντρα Αλαφούζου – Γιαννακόπουλου! Ζήτησε τα κλειδιά του γηπέδου ο Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Νέο “επεισόδιο” στην κόντρα Αλαφούζου – Γιαννακόπουλου! Ζήτησε τα κλειδιά του γηπέδου ο Ερασιτέχνης
ΦΩΤΟ eurokinissi

Μαίνεται ο “πόλεμος” στα εσωτερικά του Παναθηναϊκού, με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό να “απαντάει” σήμερα (03/08) με δικό του εξώδικο επί της “πράσινης” ΠΑΕ, ζητώντας της τα κλειδιά του γηπέδου “Απόστολος Νικολαΐδης”, για τις οφειλές από τη χρήση του.

Δύσκολα πλέον ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί τη νέα χρονιά στο γήπεδο της Λεωφόρου, αφού η κόντρα του Ερασιτέχνη με την ΠΑΕ, όχι μόνο δεν δείχνει σημάδια ομαλοποίησης, αλλά “φουντώνει” και σε νομικό επίπεδο. Με εξώδικο στο εξώδικο “απάντησε” η πλευρά Γιαννακόπουλου.

Με τα χρονικά περιθώρια για τη δήλωση της έδρας για την επόμενη σεζόν να φθάνουν στο τέλος τους, δεν φαίνεται λύση στον ορίζοντα για το γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης, αφού η διοίκηση του Ερασιτέχνη δικό της εξώδικο, με το οποίο καταγγέλλει το ιδιωτικό συμφωνητικό μισθώσεως της Λεωφόρου, το οποίο υπεγράφη στις 30.12.2013. Ταυτόχρονα, καταγγέλλει και την πρόσθετη πράξη ιδιωτικού συμφωνητικού που υπεγράφη στις 12.03.2014, αλλά και την τροποποίησή του που υπεγράφη στις 12.04.2018.

Η νομική αντιπαράθεση των δύο πλευρών πάντως, ξεκίνησε από χθες (03/08), με την ΠΑΕ να στέλνει το πρώτο εξώδικο, ζητώντας το παραχωρητήριο του γηπέδου μέσα σε 24 ώρες. Η διοίκηση του Ερασιτέχνη λοιπόν, απάντησε με το δικό της εξώδικο να απαιτεί την παράδοση των κλειδιών του Απόστολος Νικολαΐδης.

Απόσπασμα από το εξώδικο του Ερασιτέχνη

“Σας δηλώνουμε πως καταγγέλλουμε το ως άνω από 30.12.2013 ιδιωτικό συμφωνητικό μισθώσεως καθώς επίσης την από 12.3.2014 πρόσθετη πράξη ιδιωτικού συμφωνητικού και την από 12.4.2018 τροποποίηση ιδιωτικού συμφωνητικού. Σας καλούμε για τον λόγο αυτόν από της επελεύσεως των έννομων αποτελεσμάτων της καταγγελίας να μας αποδώσατε τη χρήση του γηπέδου του Παναθηναϊκού (Στάδιο Απόστολος Νικολαΐδης) και να μας παραδώσετε τα κλειδιά του κτηρίου και των περιβαλλόντων χώρων. Αλλιώς θα προβούμε σε κάθε ενέργεια προς υπεράσπιση των νόμιμων δικαιωμάτων μας”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις