Τρίτη, 7 Μαΐ
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ντεμπούτο για Αρμένακα! Επέστρεψαν Ινσούα και Κουρμπέλης

Παναθηναϊκός: Ντεμπούτο για Αρμένακα! Επέστρεψαν Ινσούα και Κουρμπέλης
ΦΩΤΟ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού έστω και σε φιλικό αγώνα εσωτερικού χαρακτήρα, έκανε ο Πάνος Αρμένακας, που δοκιμάζεται τον τελευταίο καιρό στο Κορωπί, από τον Γιώργο Δώνη.

Οι αναπληρωματικοί του Παναθηναϊκού “ξεμούδιασαν” σε φιλικό αγώνα με την ομάδα κάτω των 19 ετών της “πράσινης” ακαδημίας, με τον Πάνο Αρμένακα να συμμετέχει για πρώτη φορά, σε έναν αγώνα του Τριφυλλιού.

Ο νεαρός ομογενής εξτρέμ, που δοκιμάζεται τον τελευταίο καιρό στο Κορωπί από τον Γιώργο Δώνη, αγωνίστηκε καθόλη τη διάρκεια του ματς, στα πλάγια της επίθεσης, η οποία είχε στην κορυφή της, τον Νίκο Βέργο.

Η ενημέρωση από τον Παναθηναϊκό

“Την ευκαιρία για μια διαφορετικού τύπου προπόνηση είχαν 13 ποδοσφαιριστές σήμερα το πρωί, αφού συμμετείχαν σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με αντίπαλο την ομάδα Νέων. Το παιχνίδι διεξήχθη σε δύο 25λεπτα και σε αυτό συμμετείχε ο υπό δοκιμή Πάνος Αρμενάκας.

Η πρώτη ομάδα νίκησε 2-0 χάρη σε γκολ των Βέργου στο 7ο λεπτό (κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έπειτα από σέντρα του Χατζηθεοδωρίδη) και Αγγελόπουλου στο 47ο λεπτό (σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής)”.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Πούγγουρας (35’ Οικονομόπουλος), Θεοχάρης, Παντελάκης, Αποστολάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Στάικος, Κουντουριώτης (35’ Αγγελόπουλος), Βέργος, Αρμενάκας.

Παναθηναϊκός Κ19: Ξενόπουλος, Παλασκώνης (26’ Παπαθανασίου), Ζερβόπουλος (26’ Καραγιάννης), Μανιδάκης, Ζωγραφάκης (26’ Σπίνος), Σκεντεράι (26’ Ηλιάδης), Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Ζαγαρίτης, Τζαβίδας (26’ Σταμούλης), Σιφναίος.

Επέστρεψαν Ινσούα και Κουρμπέλης

Από την προπόνηση της Τετάρτης (28/11), ξεχώρισε και η επιστροφή των Ινσούα και Κουρμπέλη, στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, ενώ θεραπεία συνέχισαν να κάνουν οι Μουνιέ και Κουλιμπαλί, που παραμένουν τραυματίες.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις