Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: “Ντου” οπαδών στα γραφεία! “Εξοφλούμε άμεσα τους ποδοσφαιριστές” αναφέρει το “τριφύλλι”

Παναθηναϊκός

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού βλέπουν την ομάδα να διαλύεται και δεν… αντέχουν. Αρκετοί οπαδοί της ομάδας βρέθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας (16/04) στα γραφεία της “πράσινης” ΠΑΕ και διέκοψαν τη συνεδρίαση του Δ.Σ. του “τριφυλλιού”. Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιείται πως θα πληρωθούν οι παίκτες, εξέδωσε η ομάδα.

Η ποινής αφαίρεσης 9 βαθμών στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, λόγω των οφειλών της στους Τοτσέ, Λέτο και Εσιέν -έχει προηγηθεί και -3 για την περίπτωση του Βέμερ- φέρνει το “τριφύλλι” ένα βήμα πιο κοντά στον υποβιβασμό και.. ενεργοποίησε τους οπαδούς των “πρασίνων”.

Αφαίρεση 9 βαθμών από τον Παναθηναϊκό! Κίνδυνος υποβιβασμού για το «τριφύλλι»

Αρκετοί φίλοι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας (16/04) στα γραφεία του “τριφυλλιού” και διέκοψαν τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της “πράσινης” ΠΑΕ.

Οι οπαδοί συνομιλούν σε έντονο ύφος με τον Βασίλη Κωνσταντίνου, εκφράζοντας του την αγανάκτηση τους και… ζητώντας εξηγήσεις, χωρίς να υπάρξει κάποιο έκτρωπο.

“Εξοφλούμε άμεσα και τους τρεις ποδοσφαιριστές”

Να αναφέρουμε πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε πως προχωράει άμεσα σε πληρωμή των Τοτσέ, Εσιέν και Λέτο.

Βέβαια, για να μην υπάρξει πρόβλημα υποβιβασμού -λόγω χρεών, αφού ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με την αδειοδότηση- θα πρέπει να εξοφληθεί και το χρέος προς τον Γενς Βέμερ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

“Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώθηκε για τις αποφάσεις του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ για τις οφειλές που αντιστοιχούν σε δόσεις βάση των διακανονισμών που έχουν γίνει με Λέτο και Εσιέν και εξόφληση του Τοτσέ. Άμεσα προχωρά σε εξόφληση των δόσεων τους προκειμένου να γίνει άρση της ποινής”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις