Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Γιαννακόπουλος: Στην τελική ευθεία το “Athens Alive”! Στηρίζει κάθε προσπάθεια σωτηρίας

Γιαννακόπουλος

Κάθε προσπάθεια για τη σωτηρία του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού, έχει την υποστήριξη και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με την πλευρά του προέδρου της ΚΑΕ να εμφανίζεται θετική και σε μία συμφωνία του Γιάννη Αλαφούζου με την Pan Asia.

Από το περιβάλλον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προκύπτει ότι ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, συνεχίζει την προσπάθεια για την υλοποίηση του πρότζεκτ Athens Alive, χωρίς να είναι όμως αντίθετος και σε μία άμεση μεταβίβαση της ΠΑΕ, σε περίπτωση που αυτή είναι ικανή να βγάλει την ποδοσφαιρική ομάδα από το αδιέξοδο.

Η είδηση των συζητήσεων του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζου, με το fund του Παϊρό Πιέγκπονσαντ, φάνηκε να έρχεται σε κόντρα με την προσπάθεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και των ξένων επενδυτών για το Athens Alive, αλλά ο “ισχυρός” άνδρας του μπασκετικού Παναθηναϊκού φέρεται έτοιμος να υποστηρίξει κάθε προσπάθεια για τη σωτηρία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο ίδιος άλλωστε ξεκίνησε ολόκληρο το νέο πρότζεκτ για το ΟΑΚΑ, ακριβώς προς αυτή την κατεύθυνση, ώστε να δώσει μία λύση στα προβλήματα της ΠΑΕ και παρότι σύμφωνα με τις πληροφορίες οι εξελίξεις γύρω από το Athens Alive, προχωρούν με γοργούς ρυθμούς. Μάλιστα, επικρατεί αισιοδοξία πως το deal βρίσκεται στην τελική του ευθεία και δεν αποκλείεται εντός των επομένων ημερών να… πέσουν και υπογραφές.

Όσον αφορά δε για τα σενάρια που θέλουν την Pan Asia να “κοιτάζει” προς το Βοτανικό και την ενεργοποίηση της περιβόητης διπλής ανάπλασης, η πλευρά του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ, σημείωνε ότι πρόκειται για μία ιδιαίτερα πολύπλοκη υπόθεση, στην οποία ίσως μπορέσει να δώσει τελικά μία πιο εύκολη επιλογή και για τους Ασιάτες, το ΟΑΚΑ, ώστε να φιλοξενηθεί τελικά εκεί και το ποδοσφαιρικό γήπεδο, όποιος κι αν είναι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις