Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ο Ουζουνίδης ζήτησε ψυχραιμία από τους αρχηγούς

Ουζουνίδης
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η διοικητική αστάθεια που υπάρχει πλέον στον Παναθηναϊκό ανησυχεί έντονα τους παίκτες της ομάδας. Την Τετάρτη οι αρχηγοί του “τριφυλλιού” ζήτησαν συνάντηση με τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Η αγωνία τους για τον Παναθηναϊκό -μετά τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις- όλο και αυξάνεται! Οι παίκτες των “πρασίνων” ανησυχούν και οι αρχηγοί της ομάδας ζήτησαν ακρόαση από τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Οι τέσσερις αρχηγοί ττου Παναθηναϊκού (Κουρμπέλης, Μολέδο, Βιγιαφάνιες και Μολίνς) επισκέφτηκαν στο γραφείο του τον Ουζουνίδη, πριν την προπόνηση της Τετάρτης και ζήτησαν να μάθουν τι μέλλει γενέσθαι μετά την αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου και πώς θα πορευτεί η ομάδα.

Ζήτησε… ψυχραιμία ο Ουζουνίδης

Ο Ουζουνίδης δεν τους έκρυψε ότι ο σύλλογος βιώνει μία από τις πιο κρίσιμες στιγμές στην ιστορία του, καθώς πλέον δεν υπάρχει καμία χρηματοδότηση στην ομάδα.

Ο 49χρονος τεχνικός ζήτησε από τους αρχηγούς του Παναθηναϊκού να μείνουν ψύχραιμοι και ενωμένοι, ξεκαθαρίζοντάς πως τα όποια έσοδα προκύπτουν θα διατίθενται πρωτίστως για να πληρώνονται οι παίκτες και οι υπάλληλοι.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις