Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ 1-3 ΤΕΛΙΚΟ: “Πράσινο”… ναυάγιο! “Ταπεινωτική” ήττα στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ 1-3 ΤΕΛΙΚΟ: “Πράσινο”… ναυάγιο! “Ταπεινωτική” ήττα στο ΟΑΚΑ
ΦΩΤΟ intime

Ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε τραγικός στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ και γνώρισε μία ταπεινωτική ήττα με 3-1, σε ένα ματς που οι Κρητικοί ήταν εμφανώς καλύτεροι και θα μπορούσαν να δώσουν ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη τους.

Τον διέλυσε! Ο Παναθηναϊκός ήταν εμφανώς κατώτερος από τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ και κινδύνευσε ακόμη και με… διασυρμό από τους Κρητικούς, γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 3-1.

Οι Κρητικοί ήταν εμφανώς καλύτεροι σε όλο το ματς, προηγήθηκαν με τον Μάνο στο 33′, είχαν δοκάρι και ακυρωμένο γκολ, πριν σκοράρει ξανά ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού στο 49′. Το 3-0 έκανε ο Τσιλιανίδης στο 58′, μετά από… δώρο του αρνητικού Νούνιες, για να μειώσουν οι “πράσινοι” με πέναλτι του Μακέντα στο 85′. Αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Κουρμπέλης στις καθυστερήσεις και ενώ οι φίλοι του Τριφυλλιού αποδοκίμαζαν από νωρίς τους παίκτες, τον προπονητή, αλλά και κυρίως τη διοίκηση των “πρασίνων”.

Παρακολουθήστε LIVE το Παναθηναϊκός – ΟΦΗ από το Newsit.gr

 

 


Η ομάδα του Γιώργου Δώνη δεν κατάφερε ούτε φέτος να νικήσει τον κακό της δαίμονα, τη Λαμία και έμεινε στο 1-1 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με τον Μακέντα να σκοράρει με πέναλτι το οποίο και υποδείχθηκε μέσω VAR.

Την ίδια ώρα, ο ΟΦΗ ξεκίνησε με το ίδιο αποτέλεσμα και το ίδιο σκορ τη δική του σεζόν στη Superleague, αφού έφυγε “αλώβητος” από το Κλεάνθης Βικελίδης, χάρη σε γκολ του Μεγιάδο.

Οι δύο ομάδες κοντράρονται έτσι στο ΟΑΚΑ για την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, λίγους μήνες μετά το 1-3 (42’ πέναλτι Μακέντα – 57’ αυτογκόλ Μακέντα, 71’ σουτ Σασί, 88’ σουτ Γιακουμάκης) της περσινής σεζόν, το οποίο “κράτησε” ουσιαστικά τους Κρητικούς στην κατηγορία.

Η ιστορία στα Παναθηναϊκός – ΟΦΗ

Νίκες Παναθηναϊκού: 31

Ισοπαλίες: 7

Νίκες ΟΦΗ: 3

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις