Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Οι προτάσεις Γιαννακόπουλου σε Αλαφούζο! Συναντήθηκαν οι δύο πλευρές

Παναθηναϊκός: Οι προτάσεις Γιαννακόπουλου σε Αλαφούζο! Συναντήθηκαν οι δύο πλευρές
ΦΩΤΟ eurokinissi

Άνθρωποι της ομάδας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, συναντήθηκαν με τον οικονομικό διευθυντή της ΠΑΕ, Γιώργο Στάμο και κατέθεσαν τις προτάσεις τους για τα χρέη από τα δικαιώματα του γηπέδου της Λεωφόρου ενόψει και της νέας σεζόν.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε ξεκαθαρίσει από την πρώτη ημέρα της εκλογής του στη θέση του προέδρου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, ότι δεν πρόκειται να δεχθεί τις τρέχουσες συμβάσεις με την ΠΑΕ για το γήπεδο της Λεωφόρου και στο πλαίσιο αυτό υπήρξε σήμερα (27/07), σχετική συνάντηση των δύο πλευρών.

Η πλευρά του μεγαλομετόχου της “πράσινης” ΚΑΕ, ζήτησε να αποπληρωθεί το υφιστάμενο χρέος της ΠΑΕ προς τον Ερασιτέχνη, πολύ πιο άμεσα. Πιο συγκεκριμένα, η σχετική οφειλή ανέρχεται στις 590.000 ευρώ και η εξόφλησή της είχε συμφωνηθεί να γίνει μετά από 60 δόσεις, ενώ η νέα πρόταση αφορά 6 ισόποσες δόσεις (με την πρώτη στα 90.000 ευρώ).

Αντίστοιχα, οι υπεύθυνοι του Α.Ο. ζήτησαν διπλασιασμό των χρημάτων που καταβάλλονται για τη χρήση του γηπέδου της Λεωφόρου, από 250.000 ευρώ που είναι σήμερα, στις 500.000 ευρώ, με το ποσό να περιλαμβάνει βέβαια και τα έσοδα από τα εισιτήρια της νέας σεζόν.

Ο κύριος Στάμος άκουσε τις απαιτήσεις του Ερασιτέχνη, έδειξε θετικός σε λύση του ζητήματος και τόνισε ότι θα μεταφέρει τις απαιτήσεις στον Γιάννη Αλαφούζο, ώστε να υπάρξει άμεσα νέα επαφή, καθώς η “πράσινη” ΠΑΕ θα πρέπει να λάβει και το παραχωρητήριο του γηπέδου, ώστε να δηλώσει “το Απόστολος Νικολαΐδης” ως έδρα του Τριφυλλιού στην Super League.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις