Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: “Επίσκεψη” οπαδών στο Κορωπί πριν το ντέρμπι

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: “Επίσκεψη” οπαδών στο Κορωπί πριν το ντέρμπι
Intime

Οι “πράσινοι” προσπαθούν να ξεπεράσουν την… αγωνιστική κρίση στην οποία βρίσκονται και να προετοιμαστούν για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Αντιπροσωπεία οπαδών του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο του “τριφυλλιού” την Τετάρτη (18.09.2019).

Ο Παναθηναϊκός διανύει μια πολύ δύσκολη περίοδο, αφού δεν έχει κάνει ακόμα νίκη στη Superleague 1, η εικόνα του στον αγωνιστικό χώρο είναι κάκιστη και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό βρίσκεται… 24ωρα μακρυά.

Ο Γιάννης Αλαφούζος διατήρησε τον Γιώργο Δώνη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, παρά τη βαριά ήττα που υπέστη ο Παναθηναϊκός στην έδρα του Άρη και πλέον οι “πράσινοι” καλούνται να φτιάξουν το “άρρωστο” κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και να… σηκώσουν κεφάλι, ενόψει του μεγάλου ματς του ΟΑΚΑ.

Στην.. εξίσωση μπήκαν -την Τετάρτη- και οι οπαδοί του “τριφυλλιού”! Περίπου 50 οπαδών του Παναθηναϊκού βρέθηκε την Τετάρτη στο Κορωπί προκειμένου να μιλήσουν στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και τον Γιώργο Δώνη.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, οι φίλοι της ομάδας –χωρίς να ξεφύγει η κατάσταση- ζήτησαν να δουν από τους παίκτες της ομάδας ένα αγωνιστικό πρόσωπο με πάθος, που αρμόζει στην ιστορία του συλλόγου, αρχής γενομένης από το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις