Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Έτσι θα αγωνιστούν οι “πράσινοι”!

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Έτσι θα αγωνιστούν οι “πράσινοι”!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην κατάμεστη Λεωφόρο, για την 9η αγωνιστική της Superleague. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη θέλει τη νίκη για βαθμολογικούς αλλά και ψυχολογικούς λόγους κι αναμένεται να τα δώσει όλα κόντρα στον “αιώνιο” αντίπαλο.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να αποδείξει ότι κανείς δεν μπορεί να τον ξεγράψει, δηλώνοντας βροντερό “παρών” κόντρα στον Ολυμπιακό και μοιράζοντας χαρά στον κόσμο του, ο οποίος αναμένεται να γεμίσει τη Λεωφόρο.

Οι φίλαθλοι του “τριφυλλιού”, βέβαια, θα πρέπει να έχουν κόσμια συμπεριφορά και να μην προκαλέσουν προβλήματα που θα ζημιώσουν ακόμα περισσότερο την “πράσινη” ΠΑΕ.

Οι επιλογές του Ουζουνίδη

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παράταξει κόντρα στον Ολυμπιακό. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βλαχοδήμος, ο οποίος θα έχει μπροστά του από αριστερά προς δεξιά τους Χουλτ, Μολέντο, Κολοβέτσιο και Κουλιμπαλί. Αμυντικά χαφ θα είναι ο Κουρμπέλης και ο Σιλά, ενώ στα άκρα θα βρίσκονται οι Λουντ και Βιγιαφάνες.

Λίγο πιο μπροστά από τα αμυντικά χαφ θα κινείται ο Χίλιεμαρκ, έχοντας οργανωτικό ρόλο, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Μολίνς. Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Γιόχανσον, Ινσούα, Ρέις, Δώνης, Καμπέσας, Μουνιέ και Πίσπας.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις