Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Γιαυτό διακόπηκε το ντέρμπι!

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Γιαυτό διακόπηκε το ντέρμπι!
ΦΩΤΟ intime

Ένα ακόμη ντέρμπι της Superleague διεκόπη από τους οπαδούς και από τον Ολυμπιακό εξηγούσαν τους λόγους που πήρε την απόφαση για οριστική διακοπή ο Γερμανός διαιτητής του αγώνα, παρότι οι δύο ομάδες είχαν συμφωνήσει να ξανά βγουν στο γήπεδο.

Το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ ξεκίνησε με επίθεση με μαχαίρι -όπως καταγγέλουν οι Πειραιώτες- στον πάγκο της ομάδας και σε μέλη της αποστολής.

Παρόλα αυτά συνεχίστηκε μετά από ένα 10λεπτο διακοπής, για να σταματήσει ξανά στο 69′ κι ενώ από το γκολ του Γκερέρο και μετά στο 53′, οπαδοί των γηπεδούχων από τις θύρες 12 και 13 βγήκαν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις, ρίχνοντας μολότοφ και άλλα αντικείμενα.

Περίπου μισή ώρα μετά όμως, ο Γερμανός διαιτητής του αγώνα και οι βοηθοί του, βγήκαν ξανά στον αγωνιστικό χώρο για να ελέγξουν την κατάσταση και να συνεχίσουν το ματς, καθώς και οι δύο ομάδες ήθελαν να ολοκληρωθεί ο αγώνας.

Από τους “ερυθρόλευκους” λοιπόν, σημειώνουν ότι ο Φριτς άλλαξε όμως τελικά άποψη, καθώς από την εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο είχε γίνει αφαίρεση των σημαιών του κόρνερ, ενώ είχαν προκληθεί και φθορές στις διαφημιστικές πινακίδες.

Επιπλέον, η ατμόσφαιρα παρέμεινε αποπνικτική από τα χημικά, ενώ δεν είχε γίνει και πλήρης εκκένωση του γηπέδου, οπότε και ο ίδιος θεώρησε ότι δεν ήταν ασφαλείς οι συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις