Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 0-1 ΤΕΛΙΚΟ: Οριστική διακοπή του αγώνα!

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 0-1 ΤΕΛΙΚΟ: Οριστική διακοπή του αγώνα!
ΦΩΤΟ intime

Απίστευτες εικόνες και στο ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο
Δύο φορές διεκόπη το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, εξαιτίας των χούλιγκαν.
Με ντου οπαδών στον πάγκο των Πειραιωτών ξεκίνησε το ματς.
Οι συμπλοκές με τα ΜΑΤ μετά το γκολ του Γκερέρο έφεραν τη 2η διακοπή.
Στα αποδυτήρια διαιτητές και παίκτες, για να διακοπεί τελικά οριστικά το ματς.

Σε “τραγωδία” εξελίσσεται το “αιώνιο” ελληνικό ντέρμπι για την 25η αγωνιστική της Superleague, με τους οπαδούς του Τριφυλλιού να δημιουργούν επεισόδια τόσο στην αρχή του αγώνα, όσο και μετά το 1-0 του Γκερέρο, φέρνοντας τη διακοπή του αγώνα στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Το γκολ του αγώνα

 

Παρακολουθήστε LIVE το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός από το newsit.gr

Το τελευταίο ντέρμπι της σεζόν είναι αυτό των «αιωνίων» στο «Σπύρος Λούης». Ο Παναθηναϊκός, που έχει σημάνει βαθμολογική υποχώρηση, υποδέχεται τον Ολυμπιακό, που κάνει την τελευταία προσπάθεια – όσο περνάει από το χέρι του βέβαια – να μείνει στην διεκδίκηση του τίτλου.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει χάσει τα τέσσερα τελευταία ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με δύο ισοπαλίες στου Καραϊσκάκη και δύο νίκες αμέσως πριν στη Λεωφόρο. Στο «Σπύρος Λούης» θα παίξουν για πρώτη φορά από τον Δεκέμβριο του 2012, όταν είχαν έλθει ισόπαλοι 2-2 (17’ σουτ Μαυρίας, 67’ σουτ Τοτσέ – 22’ σουτ Τζιμπούρ, 34’ κεφαλιά Τζιμπούρ).

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του, προέρχεται από τέσσερις νίκες στη σειρά και 10 νίκες στα 11 τελευταία, έχοντας σαν παρένθεση την ήττα από τον ΠΑΟΚ στις 10 Φεβρουαρίου.

Έχει μέσο όρο τρία γκολ ανά αγώνα στα 10 τελευταία του πρωταθλήματος, εκμεταλλευόμενος κυρίως την έδρα του. Εκτός έδρας δεν έχει βάλει βέβαια περισσότερα από δύο σε κάποιο αγώνα, αλλά στα τελευταία οκτώ σκοράρει ανελλιπώς.

Η παράδοση στα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Νίκες Παναθηναϊκού: 18

Ισοπαλίες: 24

Νίκες Ολυμπιακού: 17

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις