Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, Ουζουνίδης: «Εχω καιρό να μιλήσω με τον Αλαφούζο!»

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, Ουζουνίδης: «Εχω καιρό να μιλήσω με τον Αλαφούζο!»

Την πίστη που έχει στην ομάδα του επανέλαβε γι άλλη μια φορά ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Λίγη ώρα μετά το 1-0 επί του Ολυμπιακού ο τεχνικός του «τριφυλλιού» τόνισε στους εκπροσώπους του Τύπου ότι ο Παναθηναϊκός έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και ξεκαθάρισε ότι θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά, ήμασταν κυρίαρχοι στο ματς από το πρώτο λεπτό. Είχαμε τον έλεγχο, τη διάθεση για δημιουργία και θεωρώ ότι εάν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί στα τελειώματά μας θα είχαμε καθαρίσει πιο νωρίς. Σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί, σημασία έχει ότι ο κόσμος ήταν κοντά μας με σωστή συμπεριφορά. Τους ευχαριστούμε που μας συμπαραστέκονται. Αυτό είναι για μας, ταυτόχρονα, είναι και ευθύνη για να βελτιωνόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι. Κρατάμε τους τρεις βαιθμούς και κοιτάζουμε μπροστά», είπε αρχικά.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ρωτήθηκε, εάν παρά τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν μπορεί η ομάδα να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα: «Το έχω ξαναπεί ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί και θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι 15 βαθμοί που έχουμε πάρει μέσα στο γήπεδο, με βάση το πρόγραμμα είναι λίγοι. Έχω κι εγώ την ευθύνη, προσπάθησα να φέρω στην ενδεκάδα κάποιους παίκτες που δεν ήταν έτοιμοι. Πλέον εκτός τη δική μου ευθύνη θα πρέπει και οι παίκτες να αναλογιστούν κι αυτοί για τα δύο πρόσωπα που παρουσιάζουμε. Εάν το φτιάξουμε αυτό θα πρωταγωνιστήσουμε. Τα οικονομικά προβλήματα υπάρχουν και είναι δύσκολα, οι παίκτες που φορούν αυτή την φανέλα, όμως, πρέπει να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Αυτό που θέλω είναι να φεύγουμε από το γήπεδο με ψηλά το κεφάλι.

Με την Λαμία η εικόνα μας στο πρώτο μέρος ήταν τραγική. Στο β΄ μέρος προσπαθήσαμε κι αυτό είναι που θέλω και ζητώ, πρέπει οι παίκτες να το καταλάβουν. Η διαφορά μας μέχρι τώρα με τις υπόλοιπες ομάδες που είναι από πάνω μας έχει να κάνει με τους βαθμούς που έχουμε χάσει εκτός έδρας.»

Για τον εκτός έδρας αγώνα που ακολουθεί με τον Αστέρα Τρίπολης απάντησε: «Οι παίκτες είναι επαγγελματίες. Είμαστε μία ομάδα που έχει στόχους. Ελπίζω και αυτοί να καταλάβουν ότι έχουν στόχους και πολλές δυνατότητες. Μπορούμε να γίνουμε πολύ καλύτεροι σαν ομάδα κι όταν συμβεί αυτό όλα θα πάνε καλά».

Αφού διευκρίνισε ότι από τη στιγμή που ο Γιάννης Αλαφούζος ανακοίνωσε την αποχώρησή του «δεν έχω μιλήσει μαζί του», σχολίασε και τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Ολυμπιακού για τη διαιτησία: «Με το παραμικρό στο τέλος δινόταν φάουλ εις βάρος μας. Ίσως να φυσούσε παραπάνω. Δεν θα σχολιάσω τις δηλώσεις άλλων. θα πω μόνο ότι ήταν ένα δύσκολο ματς και για το διαιτητή και θα πρέπει να του δώσουμε ένα ελαφρυντικό».

Κληθείς να σχολιάσει την οπισθοχώρηση της ομάδας στο τέλος, τόνισε: «Γι΄ αυτό κάναμε την αλλαγή του Μουνιέ. Θεωρώ ότι αυτό που έγινε στο τέλος ήταν φυσιολογικό. Υπήρξε και κούραση».

Στο τέλος αναφέρθηκε και στις αποχωρήσεις κάποιων παικτών και στάθηκε στην μεταγραφή του Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα: «Εσείς απέξω ακούτε και διαβάζετε, εμείς τα ζούμε από μέσα. Δεν γίνεται να μην φύγουν κάποιοι παίκτες. Αν δεν έφευγε ο Βλαχοδήμος και δεν παίρναμε αυτά τα χρήματα τώρα ίσως να μην μιλούσαμε».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις