Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: “Πράσινο” το ντέρμπι με τριάρα στο Κ19!

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: “Πράσινο” το ντέρμπι με τριάρα στο Κ19!
ΦΩΤΟ intime

“Πράσινο” βάφτηκε το… πρόγευμα του “αιώνιου” ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, αφού για το πρωτάθλημα κάτω των 19 ετών, το Τριφύλλι πήρε εμφατική νίκη με 3-0.

Ο Παναθηναϊκός ήταν “κυρίαρχος” στο ντέρμπι των μικρών με τον Ολυμπιακό και επικράτησε εύκολα με 3-0 λίγες ώρες πριν τη σπουδαία αναμέτρηση των “μεγάλων” στο ΟΑΚΑ.

Ο Σαμαράς άνοιξε το σκορ στο 15′ με εύκολο τελείωμα μετά από απόκρουση του Τζολάκη και ο Τζαβίδας διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με παρόμοιο τρόπο πριν το ημίχρονο.

Οι “πράσινοι” έδωσαν όμως και διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους, καθώς ένα από τα παιδιά που συμμετείχε στην προετοιμασία της ομάδας του Δώνη, ο Ζαγαρίτης, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 στο 88′.

Οι συνθέσεις στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Βαγιανίδης, Ζαγαρίτης, Σπίνος, Σαντικάι, Αλεξανδρόπουλος, Σαμαράς, Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Τζαβίδας (70’ Τουρκοχωρίτης), Σέχου (75’ Σούλτσε)

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Τσάβος, Γκοτζαμανίδης, Μάρκοβιτς, Μαρτίνης, Νεοφυτίδης (65’ Μπέλιτς), Φέκκας (80’ Αρσενιάδης), Μαρίνος, Συρμής, Κατσαβάκης, Μπουλάρι

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις