Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Χωρίς Τσάβες το ντέρμπι

Παναθηναϊκός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Σάββατο τον Ολυμπιακό και ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε μια ημέρα νωρίτερα την αποστολή των “πρασίνων”, από την οποία λείπει το όνομα του Αντρές Τσάβες.

Είκοσι παίκτες βρίσκονται στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι του Σαββάτου (28/10) με τον Ολυμπιακό. Μέσα σε αυτά τα ονόματα δεν βρίσκεται αυτό του Αντρές Τσάβες.

Ο Αργεντινός επιθετικός δεν είναι ακόμα σε θέση να αγωνιστεί κι έτσι τέθηκε εκτός ντέρμπι από τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Στις επιλογές του Έλληνα τεχνικού δεν βρέθηκαν και οι ανέτοιμοι Λουτσιάνο – Τζανδάρης και ο Αυλωνίδης, λόγω τακτικής. Στην… εξέδρα θα βρεθεί ο Άλτμαν, που είναι τιμωρημένος.

Ο Ουζουνίδης πήρε μαζί του για το ντέρμπι τον Γιώργο Κουτρουμπή. Ο έλληνας επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, αλλά φαίνεται πως θα κάτσει στον πάγκο. Έτσι, το αμυντικό δίδυμο αναμένεται να αποτελέσουν οι Μολέδο – Κολοβέτσιος.

“Ερωτηματικό” αποτελεί και ο παίκτης που θα αγωνιστεί στο… φτερό της επίθεσης. Λουντ και Μουνιέ διεκδικούν μια θέση στην αρχική ενδεκάδα, με τον Φινλανδό να έχει το προβάδισμα.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού

Βλαχοδήμος, Διούδης, Μολέντο, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Χουλτ, Ινσούα, Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ, Λουντ, Ρέις, Σιλά, Δώνης, Καμπέσας, Μουνιέ, Βιγιαφάνιες, Μολίνς, Πίσπας.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις