Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Οπαδική “επίσκεψη” πριν τον Ολυμπιακό!

Παναθηναϊκός
pao.gr

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας -κεκλεισμένων των θυρών- ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οπαδική επίσκεψη στο Κορωπί – Η αποστολή του “τριφυλλιού”.

Έτοιμος για το μεγάλο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι ο Παναθηναϊκός, που το Σάββατο ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, έχοντας στο… πλάι του τη Θύρα 13!

Αντιπροσωπεία οπαδών της Θύρας 13 βρέθηκε στο Κορωπί, στην τελευταία προπόνηση των “πρασίνων”, προκειμένου να… ντοπάρει ψυχολογικά τους παίκτες.

“Ξέρουμε όλοι τις δυσκολίες, αλλά σας ζητάμε να τα δώσετε όλα για τη νίκη. Μπορείτε. Δώστε τα πάντα στο γήπεδο για τον Παναθηναϊκό και κάντε αυτό που μπορείτε. Σας πιστεύουμε και ήρθαμε σήμερα εδώ για να σας το δείξουμε”, ήταν κάποια από τα λόγια των οπαδών.

Η αποστολή για το ντέρμπι “αιωνίων”

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε 19μελή αποστολή, στην οποία βρίσκονται τόσο ο μέχρι πρότινος τραυματίας, Δημήτρης Κουρμπέλης, όσο και ο Οσμάν Κουλιμπαλί, που εξέτισε την ποινή του. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Μολίνς, Λουτσιάνο και Μυστακίδης.

Στην αποστολή βρίσκονται οι Βλαχοδήμος, Διούδης, Ευαγγελου, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Ινσούα, Λουντ, Στάικος, Κάτσε, Τζανδάρης, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας και Άλτμαν.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις