Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Παντελάκης και επίσημα! Ανακοίνωσε τη μετεγγραφή το Τριφύλλι [pics]

Παναθηναϊκός: Παντελάκης και επίσημα! Ανακοίνωσε τη μετεγγραφή το Τριφύλλι [pics]
ΦΩΤΟ ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και τυπικά ο Επαμεινώνδας Παντελάκης, αφού η “πράσινη” ΠΑΕ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτησή του, με τον 23χρονο αμυντικό να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας τριών ετών, με την ομάδα του Γιώργου Δώνη.

Τη φανέλα του Τριφυλλιού θα φοράει για τα επόμενα τρία χρόνια, ο Νώντας Παντελάκης, με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να ανακοινώνει και επίσημα την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και του Κισσαμικού.

Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν στη Football League με την ομάδα της Κρήτης, ως δανεικός από τους “ερυθρόλευκους”, αλλά το φετινό καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος, μετά από 27 συμμετοχές και 6 γκολ στο πρωτάθλημα της σεζόν 2017-18.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για Παντελάκη

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου κεντρικού αμυντικού Επαμεινώνδα Παντελάκη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας» αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Ο Παντελάκης γεννήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου 1995 στα Χανιά. Η ποδοσφαιρική του καριέρα άρχισε στον Εργοτέλη, με τη φανέλα του οποίου έκανε ντεμπούτο στη Super League σε ηλικία 19 ετών. Τον Ιανουάριο του 2015 δόθηκε δανεικός στον Φωστήρα, ενώ το καλοκαίρι του 2015 τον απέκτησε ο Ολυμπιακός και τον παραχώρησε δανεικό στον Κισσαμικό Χανίων, όπου και παρέμεινε έως τη λήξη του συμβολαίου του, τον Ιούνιο του 2018″.

Παντελάκης: “Μπορώ να ανταποκριθώ στην πρόκληση του Παναθηναϊκού”

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας τεράστιος σύλλογος και νιώθω ότι μπορώ να ανταποκριθώ στη μεγάλη πρόκληση. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας που με εμπιστεύτηκαν. Θα δουλεύω σκληρά καθημερινά και θα δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις