Σάββατο, 2 Μαρ.
10oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: «Να μην στερηθεί η ομάδα τον κόσμο της»

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: «Να μην στερηθεί η ομάδα τον κόσμο της»
ΦΩΤΟ intime

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καλεί τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει τους παίκτες του Γιώργου Δώνη στο αυριανό (3/3) εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, χωρίς όμως να ξεπεράσει τα όρια.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση, καλώντας τον κόσμο να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας του Γιώργου Δώνη και να την στηρίξει χωρίς ακρότητες.

“Η υποστήριξη του κόσμου της ομάδας μας είναι επιβεβλημένο να έρθει μέσα από συμπεριφορές που δεν θα ξεπεράσουν τα όρια των νόμων και των κανονισμών”, τονίζουν μεταξύ άλλων οι “πράσινοι”.

Η ανακοίνωση

«Στον αυριανό αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη την παρουσία των φιλάθλων του στις κερκίδες του ΟΑΚΑ, προκειμένου να ενισχυθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η προσπάθεια για τη νίκη. Όμως, η υποστήριξη του κόσμου της ομάδας μας είναι επιβεβλημένο να έρθει μέσα από συμπεριφορές που δεν θα ξεπεράσουν τα όρια των νόμων και των κανονισμών.

Ο νέος αθλητικός νόμος προβλέπει ιδιαίτερα αυστηρές ποινές σε ομάδες που είναι υπότροπες. Δυστυχώς, ο Παναθηναϊκός την εφετινή σεζόν έχει τιμωρηθεί αρκετές φορές με χρηματικά πρόστιμα, με το μέχρι στιγμής καταβληθέν ποσό να έχει κοστίσει στην ΠΑΕ όσο ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια της ομάδας. Είναι στο χέρι κάθε φιλάθλου μας που θα δώσει το παρών αύριο στο ΟΑΚΑ, να μην στερήσει από την ομάδα τον κόσμο της σε κάποιο από τα προσεχή εντός έδρας παιχνίδια. Προστατέψτε τον Παναθηναϊκό, ελέγχοντας τις αντιδράσεις, τόσο τις δικές σας όσο και των διπλανών σας, σε οποιαδήποτε πρόκληση απ’ όπου κι αν προέρχεται. Οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί σε όλα, ακόμα και στην είσοδο στο γήπεδο με το νόμιμο τρόπο (έχοντας ο καθένας το εισιτήριό του).

Όλοι στο γήπεδο για τη νίκη».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις