Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Παπαδόπουλος σε Ολυμπιακό: “Αν θέλετε να φύγετε”

Παναθηναϊκός – Παπαδόπουλος σε Ολυμπιακό: “Αν θέλετε να φύγετε”
ΦΩΤΟ intime

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός “επιτέθηκε” στον Ολυμπιακό για τη στάση του στο ελληνικό πρωτάθλημα και τόνισε ότι αν οι Πειραιώτες θέλουν να φύγουν από τη Basket League, το ίδιο επιθυμεί και ο ίδιος.

Σε μία ακόμη αντιπαράθεση μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού μετετράπη το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, με τους ιθύνοντες των δύο ομάδων να έρχονται σε αντιπαράθεση, ενόψει των πλέι οφ της Basket League.

Από την πλευρά των Πειραιωτών, ο Χρήστος Σταυρόπουλος τόνισε ότι «εμείς επαναλαμβάνουμε τη θέση μας ότι δεν μπουν ξένοι διαιτητές θα φύγουμε από το πρωτάθλημα και θα πάμε στην Αδριατική Λίγκα, που είναι μια εξαιρετική διοργάνωση».

Το γεγονός έφερε όμως την αντίδραση από τον πρόεδρο της “πράσινης” ΚΑΕ, Μάνο Παπαδόπουλο, ο οποίος και απάντησε:«Λέτε ότι ενδιαφέρεστε για το ελληνικό μπάσκετ. Ψέματα λέτε. Δεν ενδιαφέρεστε. Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να πάρετε το πρωτάθλημα. Και όταν δεν το παίρνετε, φωνάζετε. Λέτε ότι θέλετε να φύγετε από το πρωτάθλημα. Ας φύγετε λοιπόν. Αυτό θέλω κι εγώ».

Ακολούθησε και αντιπαράθεση με τον ιδιοκτήτη του Προμηθέα Πατρών, ο οποίος σχολίασε ως “διεφθαρμένο” το πρωτάθλημα για να δοθεί τελικά ένα ακόμη ραντεβού στις Μαΐου, το οποίο και θα κρίνει ουσιαστικά, τις εξελίξεις στο πρωτάθλημα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις