Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Πιεμπονγκσάντ! Στον “αέρα” η γενική συνέλευση

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Πιεμπονγκσάντ! Στον “αέρα” η γενική συνέλευση

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ ζήτησε περισσότερο χρόνο για την ολοκλήρωση του deal για τον Παναθηναϊκό και πλέον, η αυριανή (06/07) γενική συνέλευση της ΠΑΕ για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου είναι στον “αέρα”, με πιο πιθανό σενάριο την διακοπή της.

Άμεσες εξελίξεις αναμενόταν στο ιδιοκτησιακό του Παναθηναϊκού, όμως παρά την αύξηση του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ στην Αθήνα, όλα δείχνουν πλέον “θρίλερ” για την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Αύριο Παρασκευή (6/07) είναι προγραμματισμένη η γενική συνέλευση των μετόχων της “πράσινης” ΠΑΕ, με σκοπό την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά 20 εκ. ευρώ, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου επρόκειτο να καλύψει ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας. Οι νεώτερες πληροφορίες όμως, αναφέρουν ότι το πολυαναμενόμενο deal έχει “κολλήσει” προς το παρόν, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Αυτό που διαφαίνεται πάντως, είναι ότι η αυριανή Γ.Σ. είτε δεν θα ξεκινήσει ποτέ, είτε θα διακοπεί αμέσως μετά την έναρξή της, ώστε να αναβληθεί για το επικείμενο μέλλον, μέχρι να ξεπεραστούν τα όποια “εμπόδια” προέκυψαν, ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι για αύριο (6/07) έχει προγραμματιστεί και η συνάντηση των εκπροσώπων του κονσόρτσιουμ για το Athens Alive, με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, από την οποία ίσως και υπάρξουν εξελίξεις και για τον Παναθηναϊκό.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις