Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιαννενα: Έξαλλοι οι “πράσινοι”! Ακυρώθηκε γκολ του Ινσούα ως οφσάιντ [video]

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιαννενα: Έξαλλοι οι “πράσινοι”! Ακυρώθηκε γκολ του Ινσούα ως οφσάιντ [video]
ΦΩΤΟ Intime

Έντονες διαμαρτυρίες από τον Παναθηναϊκό καθώς το γκολ του Ινσούα στο 34′, που ισοφάρισε εκείνο του Παντελάκη, ακυρώθηκε ως οφσάιντ σε μία φάση που ο παίκτης των “πράσινων” φαίνεται να βρίσκεται πίσω από την άμυνα των φιλοξενούμενων.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πίσω στο σκορ από τον ΠΑΣ Γιάννενα στο ΟΑΚΑ, στη ρεβάνς της φάσης των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας, με την ένταση να κορυφώνεται πριν το ημίχρονο όταν ο επόπτης της αναμέτρησης κ. Καλύβας ακύρωσε ως οφσάιντ γκολ του Ινσούα στο 34′, με το οποίο ο Παναθηναϊκός θα ισοφάριζε σε 1-1 το ματς.

Ο αμυντικός του “τριφυλλιού” φαίνεται να ξεκινά πίσω από την άμυνα των φιλοξενούμενων, πριν στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, αλλά υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ και το 0-1 παρέμεινε ως τη λήξη του ημιχρόνου, παρά τις πολύ έντονες διαμαρτυρίες του κόσμου και των παικτών των γηπεδούχων, κατά τις οποίες μάλιστα ο Ινσούα δέχτηκε και την κίτρινη κάρτα.

Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τρία γκολ για να πάρει την πρόκριση καθώς είχε ηττηθεί με 1-0 από τον ΠΑΣ στα Γιάννενα στο πρώτο ματς, και σε συνδυασμό με το γκολ του Παντελάκη έχει βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση.

Δείτε το ακυρωθέν γκολ του Ινσούα

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις