Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός : Η πιο κρίσιμη εβδομάδα! Ο… γκρεμός και η απόφαση Ουζουνίδη

Ουζουνίδης
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σημείο της ιστορίας του και η εβδομάδα που ξεκίνησε μπορεί να φέρει ακόμα και την αποβολή του από τη Superleague. Την ίδια ώρα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης φέρεται να έχει αποφασίσει για την αποχώρηση του από το “τριφύλλι”.

Μπορεί η χρονιά στη Superleague να ολοκληρώνεται σε μια αγωνιστική, αλλά μόλις ξεκίνησε η πιο κρίσιμη εβδομάδα για το μέλλον της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Το “τριφύλλι” βρίσκεται ένα βήμα πριν το… γκρεμό και τη Δευτέρα αναμένεται να επιβληθεί το τρίτο -3 λόγω της οφειλής του στον Γενς Βέμερ. Οι “πράσινοι” πλέον θα έχουν πέντε εργάσιμες ημέρες για να εξοφλήσουν – έρθουν σε διακανονισμό με τον Γερμανό μπακ και να αποφύγουν την εφαρμογή της ποινής που θα φέρει τον υποβιβασμό.

Αν δηλαδή μέχρι την επόμενη Δευτέρα δεν υπάρξει συμφωνία για το οφειλόμενο ποσό (530.000 ευρώ), τότε ο Παναθηναϊκός θα.. αποχαιρετήσει τη Superleague.

Η εβδομάδα των… απειλών για το “τριφύλλι” θα συνεχιστεί, αφού μέχρι το τέλος της θα συνεδριάσει εκτάκτως το Δ.Σ. της Superleague, εκεί όπου θα τεθεί προς ψήφιση η αλλαγή της ποινής υποβιβασμού για τις ΠΑΕ που δεν πήραν άδεια. Για να αλλάξει ο συγκεκριμένος κανονισμός, θα πρέπει να εξασφαλιστούν τα 2/3 των ψήφων, αλλά μέχρι στιγμής είναι άγνωστο αν θα… βγουν τα κουκιά.

Ο “φευγάτος” Ουζουνίδης και νέα αποχή που… έρχεται

Φυσικά, τα προβλήματα για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν τελειώνουν εκεί, αφού αναμένεται η αντίδραση των παικτών, σε περίπτωση που δεν μπει ούτε σήμερα (30/04) στους λογαριασμούς τους το 35% της δόσης Δεκεμβρίου.

Σε περίπτωση που η διοίκηση δεν υλοποιήσει τη δέσμευση της προς τους ποδοσφαιριστές, τότε θα υπάρξει νέα αποχή από τις προπονήσεις.

Όλη αυτή η κατάσταση στο “τριφύλλι” φαίνεται πως έχει… βοηθήσει τον Μαρίνο Ουζουνίδη στο να αποφασίσει για την αποχώρηση του από την ομάδα με την ολοκλήρωση της χρονιάς. Ο Έλληνας τεχνικός σήκωσε στις πλάτες του μεγάλο “βάρος” από την διοικητική απουσία που υπήρξε κατά τη διάρκεια της σεζόν και την κράτησε… όρθια, τις στιγμές που τα οικονομικά προβλήματα την χτύπησαν αλύπητα.

Η υπομονή του Εβρίτη τεχνικού φαίνεται πως έχει τελειώσει και με την ολοκλήρωση της 30ης αγωνιστικής αναμένεται να ανακοινώσει την απόφασή του, που μπορεί να αλλάξει, μόνο αν υπάρξει… φως στο τούνελ και αλλαγή στα διοικητικά της ΠΑΕ, γεγονός που μπορεί να φέρει “ζεστό” χρήμα στην ομάδα.

Εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα ίσως υπάρξουν μέχρι την Παρασκευή, με την άφιξη του Παϊρό Πιεμπονγκσάντ στην Αθήνα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις