Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Η πρόταση του δικηγόρου του Βέμερ που εξόργισε τον Κωνσταντίνου!

Παναθηναϊκός: Η πρόταση του δικηγόρου του Βέμερ που εξόργισε τον Κωνσταντίνου!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η εκδίκαση για την αναστολή της ποινής αφαίρεσης βαθμών αναφορικά με τα οφειλόμενα του Παναθηναϊκού προς τον Γενς Βέμερ μόνο σε ήπιους τόνους δεν έγινε. Το αίτημα του δικηγόρου του Γερμανού ποδοσφαιριστή που προκάλεσε την αντίδραση του Βασίλη Κωνσταντίνου.

Ανέβηκαν οι τόνοι  κατά τη διάρκεια της εκδίκασης για την αναστολή της ποινής αφαίρεσης βαθμών αναφορικά με τα οφειλόμενα του Παναθηναϊκού προς τον Γενς Βέμερ, έπειτα από ένα αίτημα της πλευράς του Γερμανού ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος του παίκτη, Πάρης Ατλαμάζογλου, ζήτησε να πληρωθούν και οι τόκοι από τον Παναθηναϊκό, με τον πρόεδρο της “πράσινης” ΠΑΕ, Βασίλη Κωνσταντίνου, να αντιδρά σ’ αυτό το ενδεχόμενο.

«Με όσα έχω δει στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά και έκανα την αίτηση για να είναι τα πάντα ξεκάθαρα. Η απόφαση είναι ελλιπής ως προς τους τόκους. Επιπλέον θεωρώ ότι η παρέμβαση της Super League υπέρ του Παναθηναϊκού, δεν μπορεί να γίνει αν δεν συναινέσουν και οι δύο πλευρές. Αντιλαμβανόμαστε όσοι είμαστε εδώ ότι όσα συμβαίνουν είναι επιεικώς απαράδεκτα. Φτάσαμε ως εδώ με συνεχείς αναβολές και τώρα μας λένε πράγματα που δεν στέκουν νομικά. Τόσα χρόνια δεν έχει βρεθεί ομάδα να αιτείται αυτά που αιτείται ο Παναθηναϊκός. Σας προσκομίζω απόφαση 2016 για παρόμοια υπόθεση, του Αραβίδη κατά του Πανιωνίου. Μιλάνε για ανεπανόρθωτη βλάβη αυτοί στους οποίους επιβλήθηκε ποινή από την UEFA για χρέη 3 εκατ. ευρώ. Δεν θέλουν να πληρώσουν και επειδή δεν έχουν το θάρρος να το πουν χρησιμοποιούν τεχνάσματα», τόνισε ο δικηγόρος του Βέμερ.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου χαρακτήρισε “γραφικό” τον Πάρη Ατλαμάζογλου, τονίζοντας ότι θέλει να γίνει γνωστός στην πλάτη του “τριφυλλιού”.

Παρέμβαση υπέρ του Παναθηναϊκού έκανε ο δικηγόρος της Superleague, Γιάννης Οικονομάκης. “Θέλουμε η απόφαση να είναι σαφής. Όταν φτάνει σε εμάς να γνωρίζουμε ακριβώς το ποσό, δεν έχει να κάνει με τη συγκεκριμένη υπόθεση, το ίδιο ζητάμε πάντα”, τόνισε.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις