Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα και με Δώνη! “Μισός” κόντρα στον Παναιτωλικό

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα και με Δώνη! “Μισός” κόντρα στον Παναιτωλικό
ΦΩΤΟ intime

Μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας, ο Παναθηναϊκός στρέφεται ξανά στο πρωτάθλημα και το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για την 24η αγωνιστική της Superleague, με τον Γιώργο Δώνη να αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα.

Ο τεχνικός του Τριφυλλιού έχει τραυματίες τους Ινσούα και Ζαγαρίτη, ενώ στο συγκεκριμένο παιχνίδι έχουν δηλωθεί να εκτίσουν τις ποινές τους οι Γιόχανσον και Σένκεφελντ. Σε αυτούς όμως αναμένεται να προστεθεί και ο Χρήστος Δώνης, ο οποίος και τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Με ένα πρόβλημα περισσότερο διεξήχθη η σημερινή προπόνηση στο Κορωπί. Ο Χρήστος Δώνης ακολούθησε θεραπεία εξαιτίας ενοχλήσεων στον έξω πλάγιο σύνδεσμο και θα υποβληθεί σε μαγνητική. Θεραπεία έκαναν και οι Ινσούα, Ζαγαρίτης. Όσοι έπαιξαν βασικοί στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής μπάλας σε μικρό χώρο και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις