Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Δώνη και Χατζηθεοδωρίδη!

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Δώνη και Χατζηθεοδωρίδη!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Χρήστος Δώνης και Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης αποκόμισαν τραυματισμούς από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, αλλά αμφότεροι φαίνεται ότι δεν έχουν κάτι σοβαρό και εκτός απροόπτου θα δώσουν κανονικά το “παρών” στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο “Καραϊσκάκης”.

Με δύο προβλήματα ξεκίνησαν οι προπονήσεις του Παναθηναϊκού, στην εβδομάδα πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο “Καραϊσκάκης”, για τη 10η αγωνιστική της Superleague, αφού οι Δώνης και Χατζηθεοδωρίδης, εμφανίστηκαν με τραυματισμούς στο Κορωπί.

Οι δύο παίκτες “χτύπησαν” κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, αλλά σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΠΑΕ, θα βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του προπονητή τους για το παιχνίδι με τους “ερυθρόλευκους”.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

“Πρωϊνή προπόνηση περιελάμαβανε το σημερινό πρόγραμμα, με όσους αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του χθεσινού αγώνα να κάνουν αποφόρτιση και αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι μετά το ζέσταμα έπαιξαν παιγνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κολοβέτσιος.

O Xρήστος Δώνης έχει ένα σφίξιμο στον δεξί δικέφαλο και ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης μία διάταση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο. Αύριο θα κάνουν υπέρηχο, αλλά δεν είναι κάτι το ανησυχητικό για τη συμμετοχή τους στον αγώνα της Κυριακής. Αύριο οι παίκτες έχουν ρεπό, ενώ την Τρίτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις