Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Μπουζούκη! Μπήκε ο Κουρμπέλης

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Μπουζούκη! Μπήκε ο Κουρμπέλης
ΦΩΤΟ intime

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του με διπλές προπονήσεις, όμως σε μία από αυτές, ο Γιάννης Μπουζούκης αντιμετώπισε πρόβλημα στον τετρακέφαλο και αποχώρησε πρόωρα. Πρώτη προπόνηση για τον αρχηγό του Τριφυλλιού, Δημήτρη Κουρμπέλη.

Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού τη Δευτέρα 8 Ιουλίου, αφού ο Γιάννης Μπουζούκης ένιωσε ενοχλήσεις το πρωΐ και ακολούθησε θεραπεία το απόγευμα. Στη δεύτερη προπόνηση του Τριφυλλιού πάντως, έδωσε το “παρών” και ο Δημήτρης Κουρμπέλη, στην επιστροφή του από την έξτρα άδεια λόγω της εθνικής ομάδας.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

“Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε τη Δευτέρα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Το πρωί οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν παιχνίδι τριών ομάδων και ακολούθησαν ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Στα μέσα της προπόνησης αποχώρησε με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο ο Γιάννης Μπουζούκης, ο οποίος στην απογευματινή προπόνηση ακολούθησε θεραπεία και έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Το απόγευμα έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Ο αρχηγός της ομάδας μαζί με τους Στάικο, Μπότσαρη θα περάσει αύριο το πρωί από εργομετρικές εξετάσεις”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις