Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: “Προχωράει” το Athens Alive! Αναμένονται άμεσα εξελίξεις

Παναθηναϊκός: “Προχωράει” το Athens Alive! Αναμένονται άμεσα εξελίξεις
ΦΩΤΟ eurokinissi

Θετικές εξελίξεις καταγράφονται γύρω από το project του Athens Alive, το οποίο μπορεί να αλλάξει το μέλλον και του Παναθηναϊκού, με κυβερνητικές πηγές να υποστηρίζουν ότι στους επόμενους μήνες είναι πιθανό να βρεθεί και στο στάδιο υλοποίησης.

Το πρότζεκτ του Athens Alive συνεχίζει να “τρέχει” για το ΟΑΚΑ, έχοντας ήδη ξεπεράσει τα πρώτα στάδια και πλησιάζοντας στην οριστική απόφαση για την υλοποίησή του, η οποία μοιάζει να απέχει πια μόνο μερικούς μήνες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας Live Sport, το πρότζεκτ έχει λάβει την έγκριση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, του υπουργείου Οικονομικών, αλλά και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Απομένουν έτσι τα τελευταία “βήματα” πριν αρχίσει να γίνεται πραγματικότητα για την περιοχή, αλλά φυσικά και για τον Παναθηναϊκό.

Τα επόμενα “βήματα” και το χρονοδιάγραμμα

Σε αυτά περιλαμβάνεται η δημιουργία των Ειδικών Σχεδίων Χωρικής Ανάπτυξης Δημοσίων Ακινήτων (ΕΣΧΑΔΑ), από τη Γενική Γραμματεία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, για να ακολουθήσει η κατάθεσή της στο ΣτΕ. Αν η απόφασή του τελευταίου είναι θετική, το Athens Alive θα θεωρείται στη συνέχεια γεγονός, αφού το Προεδρικό Διάταγμα θα είναι στη συνέχεια “θωρακισμένο” από παντού για να υλοποιηθεί το μεγαλεπίβολο έργο.

Όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα όλων αυτών, εκτιμάται ότι μέσα στους επόμενους τρεις με τέσσερις μήνες, θα έχουν πραγματοποιηθεί όλα τα παραπάνω και έτσι πριν το καλοκαίρι θα είναι ουσιαστικά γνωστό, αν θα γίνει ή όχι το πρότζεκτ του Athens Alive.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις