Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ψάχνει για χρήματα και ο χρόνος… τελειώνει!

Παναθηναϊκός - Τσάβες
ΦΩΤΟ eurokinissi

Στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός συζητήθηκαν δυο θέματα. Αυτό που… καίει το “τριφύλλι” είναι το οικονομικό, αφού τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει απίστευτα. Στο “τραπέζι” και αυτό του Τσάβες.

Το μεγάλο θέμα που απασχόλησε το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ήταν πως καλείται μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη να έχει βρει 1.3 εκ. ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στις δόσεις συμβολαίων των παικτών.

Οι άνθρωποι του “τριφυλλιού” εντείνουν τις προσπάθειες τους για να εξασφαλίσουν το συγκεκριμένο ποσό, προκειμένου οι παίκτες να μην προχωρήσουν σε προσφυγές κι έτσι να διεκδικήσουν την ελευθέρας τους. Τα πράγματα όμως δεν δείχνουν ενθαρρυντικά…

Στον Παναθηναϊκό συζητήθηκε και η υπόθεση που προέκυψε με τον Αντρές Τσάβες. Ο παίκτης βρίσκεται -χωρίς άδεια- στην Αργεντινή, έχει προγραμματίσει συνάντηση με το ιατρικό τιμ της Μπόκα και κατόπιν θα συνομιλήσει με τους εκπροσώπους του, οι οποίοι θα ενημερώσουν σχετικά τον Παναθηναϊκό το αργότερο μέχρι τα ξημερώματα της Τρίτης (28/11).

Στο Δ.Σ. έγινε σαφές πως βάσει κανονισμού δεν μπορεί να δικαιολογηθεί καμία διακοπή συμβολαίου στον Αργεντινό, αν δεν περάσει διάστημα δύο εβδομάδων. Έτσι, ο Τσάβες πιθανότατα θα τιμωρηθεί με κάποιο βαρύ πρόστιμο, μόλις επιστρέψει στην Αθήνα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις