Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Σε κατάσταση έκτακτου ανάγκης! Σκέψεις για αίτημα αναβολής

Παναθηναϊκός: Σε κατάσταση έκτακτου ανάγκης! Σκέψεις για αίτημα αναβολής
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός θυμίζει “νοσοκομείο”. Η ομάδα έχει αποδεκατιστεί από ίωση, λίγες ώρες πριν τον αγώνα με τη Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο… μισός Παναθηναϊκός έχει “χτυπηθεί” από ίωση, ενώ ο Γιώργος Δώνης εισήχθη τη Δευτέρα (07.01.2019) στο νοσοκομείο, με υψηλό πυρετό (πιθανότατα θα πάρει αύριο εξιτήριο).

Το… νοσοκομειακό ρεπορτάζ αναφέρει πως νοκ άουτ από τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Λαμία για το Κύπελλο έχουν τεθεί οι Μπουζούκης, Οικονόμου και Θεοχάρης, που έμειναν στο νοσοκομείο. Ο Καμπετσής πήρε εξιτήριο τη Δευτέρα, αλλά δεν προπονήθηκε (ίσως το κάνει σήμερα). Συμπτώματα ίωσης παρουσίασαν τη Δευτέρα και οι Κάτσε, Κουρμπέλης, Δώνης, Χατζηγιοβάνης και Τζανδάρης. Μέσα σε όλα, υπάρχει και η απουσία του Μακέντα που είναι τραυματίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, “Πράσινη”, όλα αυτά τα προβλήματα και υπό τον φόβο να… κρεβατωθούν και άλλοι παίκτες, έχουν κάνει τους ανθρώπους του “τριφυλλιού” να εξετάζουν το ενδεχόμενο να ζητήσουν αναβολή του αγώνα Κυπέλλου. Να αναφέρουμε πως για έκτακτες περιπτώσεις υγείας, προβλέπεται κάτι τέτοιο από τον κανονισμό…

Η σημερινή προπόνηση του “τριφυλλιού” θα γίνει το μεσημέρι (13:00), εκεί όπου θα υπάρξει μια πιο καθαρή εικόνα για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις