Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Στο προσκήνιο οι ρήτρες Ινσούα και Εμμανουηλίδη!

Παναθηναϊκός: Στο προσκήνιο οι ρήτρες Ινσούα και Εμμανουηλίδη!
ΦΩΤΟ intime

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει τις επαφές για τις ανανεώσεις και τις μετεγγραφές των παικτών στο πλαίσιο του σχεδιασμού για τη νέα σεζόν, ο οποίος περιλαμβάνει και την αύξηση των ρητρών σε ποδοσφαιριστές όπως ο Ινσούα και ο Εμμανουηλίδης.

Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Δώνης έχουν θέσει τις προτεραιότητές τους για το ρόστερ της επόμενης σεζόν και σε αυτές περιλαμβάνεται και οι διατήρηση σημαντικών παικτών της ομάδας με… πολύ μέλλον.

Νούμερο ένα ζήτημα είναι η παραμονή του Εμάνουελ Ινσούα και του Δημήτρη Εμμανουηλίδη, τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώνονται το επόμενο καλοκαίρι του 2020 και οι “πράσινοι” θέλουν να “δέσουν” στο Κορωπί.

Ο Αργεντινός μπακ είναι θετικός στην ανανέωση του συμβολαίου, αλλά χρειάζεται εγγυήσεις για να υπογράψει, ενώ στόχος της ΠΑΕ είναι να αυξήσει παράλληλα και τη ρήτρα του, η οποία είναι στα 2 εκατ. ευρώ.

Αντίστοιχη περίπτωση είναι και ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης, ο οποίος και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα των “πρασίνων” και ο Παναθηναϊκός επιθυμεί στο νέο του συμβόλαιο να τοποθετηθεί και όσο το δυνατόν υψηλότερη ρήτρα, ώστε να μην το χάσει για… ψίχουλα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις