Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Στόχος Πιεμπονγκσάντ να “σβήσει” την τιμωρία!

Παναθηναϊκός: Στόχος Πιεμπονγκσάντ να “σβήσει” την τιμωρία!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να θεωρείται πια δεδομένο ότι θα αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς εντός του Σεπτεμβρίου, με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ να μπαίνει στην “πράσινη” ΠΑΕ, έχοντας ως έναν από τους πρώτους στόχους, την άρση της τιμωρίας της UEFA.

Η UEFA έχει τιμωρήσει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τις οφειλές της σε ποδοσφαιριστές με ποινή αποκλεισμού ενός έτους από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, γεγονός όμως που φέρεται έτοιμος να “παλέψει” ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ.

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας βρίσκεται ένα “βήμα” από την απόκτηση του πλειοψηφικού “πακέτου” των μετοχών και σύμφωνα με τη Live Sport, μία από τις πρώτες κινήσεις του, θα είναι να επικοινωνήσει με την UEFA για την άρση της τιμωρίας.

Ο επικείμενος νέος ηγέτης του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, σκοπεύει να κάνει “φάκελο” με όλες τις τακτοποιήσεις του Τριφυλλιού στα οικονομικά της ομάδας και έναντι οφειλετών, αποσκοπώντας στην… καλή διάθεση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, αφού δεν υπάρχει σχετικός κανονισμός που να υπαγορεύει την κατάργηση της ποινής.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις