Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Συμφωνία Αλαφούζου – Πιεμπονγκσάντ! Το χρονοδιάγραμμα και ο νέος πρόεδρος

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ eurokinissi

Οριστική θα πρέπει να θεωρείται πλέον η συμφωνία ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ για την αλλαγή “σκυτάλης” στην ιδιοκτησία του Παναθηναϊκού, με τον Ταϊλανδό επιχειρηματία να ολοκληρώνει τις κινήσεις του και για την επόμενη ημέρα της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να “αλλάξει χέρια” στο ιδιοκτησιακό του καθεστώς, με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ να είναι το νέο “αφεντικό” μετά και τη συμφωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Απομένει πλέον η είσοδος του Ταϊλανδού επιχειρηματία στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, η οποία ξεκινάει στις 21 Σεπτεμβρίου και είναι ουσιαστικά “φωτογραφική” για τον ίδιο, ώστε να βάλει τα 10 εκατ. ευρώ που έχουν συμφωνηθεί. Στη συνέχεια θα πρέπει να καταβληθούν επιπλέον 10 εκατ. ευρώ για χρέη των “πρασίνων”, αλλά η ομάδα θα έχει περάσει ήδη στην πλευρά της Pan Asia.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του Τύπου μάλιστα, ο Πιεμπονγκσάντ έχει ήδη αρχίσει να ετοιμάζει και την επόμενη ημέρα της ομάδας, τοποθετώντας ως πρόεδρο της ΠΑΕ έναν γνωστό επιχειρηματία με Παναθηναϊκό παρελθόν, το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει ακόμη, ενώ συμπληρωματικό ρόλο θα έχουν ο γιος του Πιτ, αλλά και ο Αβραάμ Γκραντ, που βρέθηκε την προηγούμενη αγωνιστική και στο ΟΑΚΑ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις