Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Σύμμαχος οι τράπεζες για το γήπεδο στο Βοτανικό

Παναθηναϊκός: Σύμμαχος οι τράπεζες για το γήπεδο στο Βοτανικό
ΦΩΤΟ intime

Θετικές με τη λύση του Βοτανικού εμφανίζονται να είναι οι τράπεζες που εμπλέκονται στο πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης.

Το πρότζεκτ του Βοτανικού και η προοπτική της κατασκευής του νέου γηπέδου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός επανήλθε στην επικαιρότητα, μετά τις τελευταίες δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Γιαννακόπουλος: «Θα έπαιρνα την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά…»

Σύμφωνα με τη “Live Sport”, η περίπτωση να “ξεπαγώσει” το πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης βρίσκει απόλυτα θετικές και τις δύο τράπεζες που ήταν εξ αρχής εμπλεκόμενες, την Alpha και την Πειραιώς.

Ο δύο τράπεζες βγαίνουν ζημιωμένες από το εμπορικό κέντρο που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και είναι αρκετά πιθανό -αν το πρότζεκτ προχωρήσει- να επιδιώξουν συμμετοχή στο επενδυτικό σχήμα που θα αναλάβει τη χρηματοδότηση του ποδοσφαιρικού γηπέδου.

Ένα από τα… πλεονεκτήματα του Βοτανικού συγκριτικά με το Athens Alive είναι κυρίως ότι δεν υπάρχουν τόσο χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες. Για το γήπεδο μπάσκετ τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, αφού πιθανή αλλαγή στα σχέδια για να συμπεριληφθεί μια τέτοια εγκατάσταση, ίσως χρειαστούν τροποποιήσεις στην υπάρχουσα νομοθεσία, κάτι που μπορεί να εγείρει εμπόδια από το Συμβούλιου της Επικρατείας. Όμως, με βάση το χώρο που προβλέπεται για τον σύλλογο (40 στρέμματα και συνολικά 7.500 τμ. αθλητικών εγκαταστάσεων) ακόμη και σε αυτό το κομμάτι μπορεί να βρεθεί λύση.

Να αναφέρουμε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επαφή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με την “πράσινη” ΠΑΕ για το θέμα του Βοτανικού, αλλά και για όσα ανέφερε για έναν ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό. Πάντως, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει ενημερωθεί για τις τοποθετήσεις του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις