Τετάρτη, 8 Μαΐ
23oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Συναντήθηκαν Τσίπρας – Γιαννακόπουλος!

Παναθηναϊκός: Συναντήθηκαν Τσίπρας – Γιαννακόπουλος!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προσπαθεί να… προχωρήσει το πρότζεκτ του “Athens Alive” αλλά και να “σώσει” την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Σε αυτό το πλαίσιο, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συναντήθηκε την περασμένη Παρασκευή (16/03) με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, με τον οποίο συζήτησαν για το σχέδιο του “Athens Alive”.

Όπως προκύπτει, η συνάντηση κράτησε περίπου 1,5 ώρα, ενώ συμμετείχε σε αυτή και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

Η πρώτη προσέγγιση των δυο πλευρών έγινε σε καλό κλίμα, με την Κυβέρνηση να μην προχωρά σε δεσμεύσεις, αλλά να δείχνει τη θετική της στάση και να δίνει το “πράσινο φως” στον κ. Γιαννακόπουλο για να προχωρήσει το πλάνο, που θα… σώσει και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Τα νέα που προέκυψαν από τη συγκεκριμένη συνάντηση αναμένεται να μεταφέρει ο ισχυρός άντρας της “πράσινης” ΚΑΕ  στους “συμπαίκτες” του για το “Alive Athens”, ενώ -όπως όλα δείχνουν- θα προσπαθήσει να τους πείσει να… τρέξουν τις εξελίξεις, για την απόκτηση της ΠΑΕ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις