Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Τελευταία ευκαιρία! Νέα αναβολή στις υποθέσεις Εσιέν, Τοτσέ, Λέτο, Τελάντερ και Ταυλαρίδη

Παναθηναϊκός: Τελευταία ευκαιρία! Νέα αναβολή στις υποθέσεις Εσιέν, Τοτσέ, Λέτο, Τελάντερ και Ταυλαρίδη
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε για ακόμα μία φορά να κερδίσει χρόνο. Οι “πράσινοι” θα έχουν μία τελευταία ευκαιρία, προκειμένου να ρυθμίσουν τις οφειλές τους προς τους Εσιέν, Τοτσέ και Λέτο.

Ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε νέα αναβολή ως τις 7 Φεβρουαρίου για να διευθετήσει τις υποθέσεις των Εσιέν, Τοτσέ και Λέτο. Το “τριφύλλι” θα έχει ακόμα δύο εβδομάδες, προκειμένου να βρει τη λύση και να ρυθμίσει τις οφειλές του προς τους τρεις πρώην παίκτες του.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τόνισαν ότι μπορούν να βρουν έσοδα από πωλήσεις παικτών στη μετεγγραφική περίοδο που είναι σε εξέλιξη, ενώ στάθηκαν και στην ιστορικότητα του συλλόγου, ζητώντας αναβολή δύο εβδομάδων.

Η πλευρά των παικτών δεν ήταν σύμφωνη, ωστόσο το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αποφάσισε να δώσει μια τελευταία ευκαιρία στον Παναθηναϊκό, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να υπάρξει άλλη αναβολή.

Να σημειωθεί ότι η πλευρά του Παναθηναϊκού πήρε και μία τελευταία ευκαιρία και για τις υποθέσεις των Τελάντερ και Ταυλαρίδη, για τις οποίες πρέπει να βρει λύση μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις