Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Το σχόλιο των Πιεμπονγκσαντ – Γκραντ για τους παίκτες του “τριφυλλιού”

Παναθηναϊκός: Το σχόλιο των Πιεμπονγκσαντ – Γκραντ για τους παίκτες του “τριφυλλιού”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ικανοποιημένοι από την εικόνα του Παναθηναϊκού, στο ματς με τη Λαμία, εμφανίστηκαν οι Παϊρότζ Πιεμπονσκσαντ και Άβρααμ Γκραντ, οι οποίοι βρέθηκαν στα επίσημα του ΟΑΚΑ και παρακολούθησαν από κοντά την αναμέτρηση της Superleague – Ο ρόλος του Ισραηλινού στην ομάδα.

Τα… πιτσιρίκια του Γιώργου Δώνη νίκησαν τη Λαμία μέσα στο ΟΑΚΑ με 3-1 και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στους Πιεμπονγκσάντ και Γκραντ, που βρέθηκαν στα επίσημα του Παναθηναϊκού.

«Υπάρχει πολύ ταλέντο. Η ομάδα επίσης είναι πειθαρχημένη αγωνιστικά. Ο κάθε παίκτης δείχνει να έχει έναν ρόλο στο γήπεδο και τον τηρεί πιστά», ειπώθηκε μεταξύ άλλων από τους δυο άντρες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Sportday», οι Πιεμπονγκσαντ και Γκραντ παρατήρησαν και κάποιες αδυναμίες που υπάρχουν στον Παναθηναϊκό, χωρίς όμως να επεκταθούν.

Ο ρόλος του Άβρααμ Γκραντ στην… επόμενη μέρα

Την ίδια στιγμή, η «Livesport» αναφέρει πως o Ισραηλινός θα είναι ο… άνθρωπος του Ταϊλανδού επιχειρηματία στον Παναθηναϊκό, μόλις περάσει η ΠΑΕ στα χέρια του.

Ο ρόλος του Γκραντ φαίνεται πως θα είναι κάτι μεταξύ εκτελεστικού διευθυντή και διευθύνοντα συμβούλου, έχοντας έτσι λόγο σε όλες τις αποφάσεις. Στο σχήμα που θα προκύψει θα βρίσκονται δύο ακόμη Ισραηλινοί, ο δικηγόρος Μοράν Μειρί και ο οικονομικός σύμβουλος, Τομ Γιονάι.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις