Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Τριάρα με Βέργο και Αρμενάκα!

Παναθηναϊκός: Τριάρα με Βέργο και Αρμενάκα!
ΦΩΤΟ intime

Ο Παναθηναϊκός έκανε μία ακόμη νίκη στα φιλικά αξιολόγησης, επικρατώντας με 3-0 του Πανιωνίου, έχοντας ως πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Νίκο Βέργο, ενώ γκολ πέτυχε και ο Πάνος Αρμενάκας.

Μπορεί το πρωτάθλημα να έχει τελειώσει, όμως ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να προπονείται και να δίνει φιλικά ματς στο Κορωπί, με τον Γιώργο Δώνη να κάνει μια τελευταία αξιολόγηση των παικτών που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής μέσα στη σεζόν, ενόψει της προετοιμασίας του καλοκαιριού.

Στο πλαίσιο αυτό, οι “πράσινοι” αγωνίστηκαν και κόντρα στον Πανιώνιο και επικράτησαν 3-0, με τον Νίκο Βέργο να είναι ο πρωταγωνιστής του αγώνα, σκοράροντας το πρώτο γκολ και συμμετέχοντας στο δεύτερο. Θετικός και ο Πάνος Αρμενάκας που διαμόρφωσε το τελικό σκορ με εξαιρετικό φαλτσαριστό σουτ στο 79ο λεπτό του αγώνα.

Οι συνθέσεις στο Παναθηναϊκός – Πανιώνιος

Παναθηναϊκός: Διούδης (46′ Κότσαρης), Θεοχάρης (46′ Αποστολάκης), Ινσούα (46′ Τζανδάρης), Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Κουρμπέλης (68′ Θεοχάρης), Κάτσε (46′ Παντελάκης), Δώνης, Χατζηθεοδωρίδης, Χατζηγιοβάνης (46′ Αρμενάκας), Βέργος (46′ Στάικος).

Πανιώνιος: Νίκας, Μανθάτης, Ντομίνγκες, Μίκο, Παπαγεωργίου, Κούρντι, Οικονομίδης, Τσιλούλης, Μακρύλλος, Σαραμαντάς, Γρίβας (μέλος της Κ19). Έπαιξαν στο δεύτερο ημίχρονο και οι Κόρμπος, Σταυρόπουλος, Σουσώνης, Νομικός (μέλος της Κ19).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις