Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Βαρύ κλίμα και… ώρα αποφάσεων!

Παναθηναϊκός: Βαρύ κλίμα και… ώρα αποφάσεων!
ΦΩΤΟ intime

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού αντιμετώπισαν το ματς με τον ΟΦΗ ως αγγαρεία και το… πλήρωσαν, γνωρίζοντας βαριά ήττα με 3-1 μέσα στο ΟΑΚΑ. Η τραγική εικόνα των “πρασίνων” βοήθησε τους Κρητικούς να πετύχουν την πρώτη τους εκτός έδρας φετινή νίκη και αναμένεται να φέρει εξελίξεις…

Αγωνιστικός “λεκές”! Ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε με πολλές απουσίες κόντρα στον ΟΦΗ, εμφάνισε ένα… υπνωτισμένο πρόσωπο στο ΟΑΚΑ και γνώρισε ντροπιαστική ήττα από τους Κρητικούς (3-1) αποτέλεσμα που… αδικεί και μικραίνει σε μεγάλο βαθμό τη φετινή προσπάθεια των “πρασίνων” στη Superleague.

Την ίδια στιγμή, ο κόσμος της ομάδας… βράζει για την αγωνιστική ανυπαρξία που έβγαλαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και κάνει λόγο για έλλειψη σεβασμού προς τη… φανέλα, αλλά και προς τη στήριξη που τους έδωσαν κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Superleague: Απίστευτη «μπαλωθιά» του ΟΦΗ στον Παναθηναϊκό! «Σφαγή» για την παραμονή – videos

“Σε αυτό που έχουμε ξεκινήσει από το καλοκαίρι, μέχρι τον Μάιο, ακόμα και τέτοια αποτελέσματα μας δίνουν τη δυνατότητα να βγάζουμε συμπεράσματα για το ρόστερ. Είναι σημαντικό για εμένα να μπορώ να βλέπω πως διαχειριζόμαστε παιχνίδια με απουσίες και έπειτα να μετρήσουμε τα πάντα με τον Νταμπίζα και να πάρουμε μια απόφαση για να κάνουμε αναδιάρθρωση στο ρόστερ και να γίνουμε καλύτεροι” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Δώνης μετά το τέλος του αγώνα, στέλνοντας μήνυμα προς τους παίκτες του.

Το ρόστερ του “τριφυλλιού” έχει τεθεί υπό αξιολόγηση και Δώνης – Νταμπίζας αναμένεται να προχωρήσουν σε.. ξεσκαρτάρισμα, ενόψει της νέας σεζόν. Δεν αποκλείεται οι δυο τους να παραδώσουν μέσα στην εβδομάδα τις εισηγήσεις τους στη διοίκηση, ενώ θα αποφασιστεί το ύψος μπάτζετ, οι μετεγγραφικές κινήσεις που θα γίνουν και φυσικά οι πωλήσεις – λύσεις συμβολαίων.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις