Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Βέμερ: Καμία αναβολή! Έρχεται αφαίρεση βαθμών – Ανέβηκαν οι τόνοι

Παναθηναϊκός - Βέμερ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Με -3 βαθμούς κινδυνεύει ο Παναθηναϊκός, αφού εκδικάστηκε η προσφυγή του Γενς Βέμερ από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ. Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ του δικηγόρου του παίκτη και του Βασίλη Κωνσταντίνου.

Σοβαρότατος είναι πλέον ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αφού την Τετάρτη (14/03) εκδικάστηκε -μετά από πολλές αναβολές- η προσφυγή του Γενς Βέμερ.

Η υπόθεση του Βέμερ εκδικάστηκε κανονικά την Τετάρτη και πλέον αναμένεται να ανακοινωθεί η ποινή των “πρασίνων” σε μια εβδομάδα.

Ο Γερμανός μπακς είναι αμετακίνητος και ζητά την εξόφληση ολόκληρου του ποσού (500.000 ευρώ) που του χρωστάει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Το “τριφύλλι” θα κάνει προσπάθεια μέχρι να ανακοινωθεί η ποινή του να έρθει σε μια συμφωνία με την πλευρά του παίκτη, κάτι όμως που αυτή τη στιγμή φαντάζει αδύνατο. Έτσι.. η αφαίρεση 3 βαθμών φαίνεται πως πλησιάζει.

Υπενθυμίζεται ότι από τη στιγμή που ανακοινώνεται μια τέτοια τιμωρία, υπάρχει προθεσμία τριών ημερών για να εξοφληθεί η οφειλή και να σβηστεί το μείον τρία.

Απορρίφθηκε αίτημα 20 ημερών αναβολής! Ένταση μεταξύ Κωνσταντίνου – Ατλαμάζογλου

Να αναφέρουμε πως ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να πάρει νέα αναβολή 20 ημερών από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, επικαλούμενος το γεγονός της διακοπής του πρωταθλήματος, κάτι που ο πρόεδρος δεν δέχθηκε.

Άξιο αναφοράς πως ανέβηκαν οι… τόνοι μεταξύ του Βασίλη Κωνσταντίνου και του δικηγόρου του Βέμερ, Πάρη Ατλαμάζογλου.

“Θέλω να πω κάτι που δεν είναι ωραίο, αλλά θα το πω. Έχω βαρεθεί να ασχολούμαι με τον Παναθηναϊκό” ανέφερε ο δικηγόρος του Γερμανού μπακ, προκαλώντας έτσι την έντονη αντίδραση του προέδρου του “τριφυλλιού”.

“Δεν μπορεί ένας ποδοσφαιριστής που έκατσε στο συμβόλαιό του να διεκδικεί τόσα χρήματα, όταν δεν έχει καν επικοινωνία μαζί μας, δεν μας έχουν φέρει έστω τον ποδοσφαιριστή για να συζητήσουμε μαζί του σημαντικά θέματα που θέλουμε. Δεν έχει επιβληθεί κάποια ποινή ώστε να ενεργοποιηθεί, δεν είναι δυνατόν να ζητάτε να εξαφανιστεί ο Παναθηναϊκός για μια τέτοια υπόθεση”, είπε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, για να απαντήσει ο κ. Ατλαμάζογλου λέγοντας πως “… αν δεν πληρώσει, να εξαφανιστεί!”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις