Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: “Βουνό” τα προβλήματα για Δώνη!

Παναθηναϊκός: “Βουνό” τα προβλήματα για Δώνη!
ΦΩΤΟ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Το τελείωμα της σεζόν βρίσκει τον Παναθηναϊκός σε τραγική αγωνιστική κατάσταση, αλλά και με πολλά προβλήματα τραυματισμών, αφού ο Γιώργος Δώνης είδε άλλους δύο παίκτες του να μένουν εκτός προπονήσεων.

Εφτά παίκτες παραμένουν εκτός στον Παναθηναϊκό και σε αυτούς προστέθηκαν άλλοι δύο την Μ. Τρίτη, αυξάνοντας τα προβλήματα για τον Γιώργο Δώνη, ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του Τριφυλλιού δεν υπολογίζει τους Μπουζούκη, Μαυρομμάτη, Βέργο, Άλτμαν, Σέχου, Χατζηθεοδωρίδη και Μουνιέ, αλλά και τους Κάτσε και Θεοχάρη που αποτελούν τις νέες “απώλειες” για την ομάδα.

Η ενημέρωση από τον Παναθηναϊκό

Με αρκετές απουσίες ξεκίνησε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, με ακόμα περισσότερα ολοκληρώθηκε. Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν οι Κουλιμπαλί, Κουρμπέλης, Μακέντα, θεραπεία έκαναν οι Μπουζούκης, Μαυρομμάτης, Βέργος, Άλτμαν, Σέχου, Χατζηθεοδωρίδης, Μουνιέ, ενώ το πρόγραμμα δεν ολοκλήρωσαν οι Κάτσε, Θεοχάρης και θα υποβληθούν σε εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις πέντε εναντίον δύο, παιχνίδι σε μισό γήπεδο και ανοίγματα.

Αύριο το πρωί στις 10.30 π.μ. θα προπονηθεί ένα γκρουπ παικτών ενώ το απόγευμα στις 5μ.μ. θα προπονηθεί όλη η ομάδα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις