Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Χάνει Μουνιέ για τη Λάρισα! Νέο πρόβλημα για τον Γάλλο

Παναθηναϊκός: Χάνει Μουνιέ για τη Λάρισα! Νέο πρόβλημα για τον Γάλλο
ΦΩΤΟ eurokinissi

Νέο πρόβλημα προέκυψε στον Παναθηναϊκό με τον Αντονί Μουνιέ να αισθάνεται νέες ενοχλήσεις στο αριστερό του πόδι και τις εξετάσεις να δείχνουν τενοντοελυτρίτιδα, που σημαίνει ότι θα χάσει πιθανότατα το παιχνίδι κόντρα στη Λάρισα.

Ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στη Λάρισα για την τρίτη αγωνιστική της Superleague στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, αλλά αυτό θα συμβεί εκτός απροόπτου, χωρίς τον Αντονί Μουνιέ.

Ο Γάλλος επιθετικός του Τριφυλλιού “έβγαλε” και νέο πρόβλημα στο πόδι του, γεγονός που θα τον αναγκάσει να συνεχίσει τη θεραπεία στις προπονήσεις της ομάδας, με τον Γιώργο Δώνη να σχεδιάζει πλέον το ματς στην AEL FC Arena, χωρίς τον πιο έμπειρο και ποιοτικό ποδοσφαιριστή του.

Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού

“Διάρκειας 90 λεπτών ήταν η σημερινή προπόνηση, η οποία μετά την προθέρμανση, επικεντρώθηκε σε ασκήσεις κατοχής υψηλής έντασης και ακολούθησε διτερμα με έμφαση στην αμυντική τακτική και στο πρέσινγκ. Με την πρώτη ομάδα προπονήθηκαν από την Κ19 οι Αθανασακόπουλος, Ζερβόπουλος, Ηλιάδης.

Ο Άντονι Μουνιέ, που κάνει θεραπείες την τελευταία εβδομάδα για κάκωση στον αριστερό υποκνημίδιο, κατά την επανεξέτασή του εμφάνισε συμπτώματα φλεγμονής στον χήνειο πόδα και υποβλήθηκε σήμερα στο ΥΓΕΙΑ σε υπερηχογράφημα, το οποίο έδειξε τενοντοελυτρίτιδα στο σημείο αυτό και θα ακολουθήσει αντιφλεγμονώδη αγωγή, ενώ θα αξιολογείται καθημερινά. Η συμμετοχή του στον εκτός έδρας αγώνα με την Λάρισα θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη.

Ο Χρήστος Δώνης ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα μετά την προθέρμανση με την ομάδα και από αύριο-Τετάρτη-επανέρχεται κανονικά στις προπονήσεις, ενώ την Πέμπτη ,εκτός απροόπτου επανέρχονατι και οι Οικονόμου Κουλιμπαλί”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις